Futsal

Mindhárom meccsen gólparádé

A Haladás súlyos vereség szenvedett Győrben, a DEAC pedig saját otthonában kapott ki.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Swietelsky-Haladás VSE 10-1-re kikapott a címvédő Rába ETO otthonában a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának 19. fordulójában.

Nem a Haladás számított a találkozó esélyesének, és a hazaiak gyorsan nyomatékosították, hogy a pontokra nekik is nagy szükségük van. A bajnok villámgyorsan kétgólos előnyre tett szert, a szombathelyiek ezt követően rendezték ugyan soraikat, ám később is a győriek kontrái ültek. A fordulásig még kétszer voltak eredményesek, így a szünetre is már tekintélyes hátrányban voltak a látogatók (4-0) – tudósít a Haladás honlapja.

A második húsz percben már adódtak lehetőségek a szombathelyiek előtt is, ám a lehetőségeket elpuskázták. Nem úgy az ETO, amely további találatokat ért el. A szépítés 8-0-nál sikerült, ekkor egy pontrúgást követően Horváth Péter szerzett gólt. A hajrá újra csak a győrieké volt, akik öt másodperccel a lefújás előtt adták meg a kegyelemdöfést: a tízedik találatot.

– Kishitűen, önbizalom nélkül futballoztunk, így nem is lehetett más a végeredmény, mint sima hazai győzelem. Könnyű gólokat ajándékoztunk a bajnoknak, az ETO pedig könyörtelenül kihasználta az adódó lehetőségeket. Persze, a vereség Győrben benne van a pakliban, ám most már előre kell tekintenünk. Szerdán fontos kupameccs vár ránk, most már arra kell koncentrálnunk – fogalmazott a lefújást követően Horváth Levente, a Swietelsky-Haladás VSE vezetőedzője.

A meccs krónikájához tartozik, hogy bemutatkozott Sipos Norbert, a szombathelyiek legújabb játékosa, a Haladás labdarúgócsapatának korábbi kiváló középpályása.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 19. forduló

Rába ETO – Swietelsky-Haladás VSE 10-1 (4-0)

Gólszerzők: Fabio (2., 9., 11., 29., 35.), Juanra (14.), Joó (öngól 23.), Dróth (25.), Martins (32.), Harnisch (40.), illetve Horváth P. (33.)

DEAC Armada Futsal Club – Colorspectrum Aramis 1-9 (1-3)

Gólszerzők: Fülep (20.), illetve Tóth Sz. (6., 17.), Frank T. (15., 34.), Roni (25.), Ragadics K. (30., 30.), Harmati (öngól 35.), Gorjánácz (40.)

Üllő FC Cső-Montage – 1. FC Veszprém 9-4 (4-3)

Gólszerzők: Szalay (9.), Simon Á. (10., 28.), Magyar T. (12.), Simon Zs. (19., 30.), Takács M. (22.), Erdős (32.), Leitold (öngól 39.), illetve Erdős (öngól 7.), Bakay (13.), Marosvölgyi (15.), Vas (27.), Tatai (40.)

Január 25-én játszották: Rubeola FC Csömör – Újszegedi TC 4-5

Február 8-án rendezik: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – MAFC-BME-Docler Akadémia

Szabadnapos: Gödöllői Bikák

Olvasói sztorik