Futsal

Sipos Norbert premierje

A terembajnoki címvédő Rába ETO vendége lesz hétfő este a Swietelsky-Haladás VSE.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Már a 19. fordulót rendezik a teremlabdarúgó NB I alapszakaszában. A győri és a szombathelyi csapat tétmérkőzésen három alkalommal találkozott a közelmúltban: a vasi megyeszékhelyen mindkétszer a Rába ETO nyert, ám tavalyi, győri meccsen nagy meglepetésre 3-3-ra végeztek a csapatok – áll a Haladás honlapjának előzetesében.

Ezúttal nem kifejezetten kedveződek az előjelek szombathelyi szemszögből: az első számú kapus, Németh Krisztián műtét előtt áll, porcgyűrű-probléma miatt artroszkópos beavatkozás vár rá. Bagó Gábor a DEAC Armada ellen begyűjtötte ötödik sárga lapját, így ők ketten biztosan nem lesznek ott Győrben. Sikerült azonban új igazolással frissíteni a keretet: mint beszámoltunk róla, Sipos Norbert a Swietelsky-Haladás VSE kötelékébe szerződött.

– Természetesen tisztában vagyunk a viszonyokkal, azonban nem statisztaszerepre készülünk, nem megyünk feltartott kezekkel Győrbe, hiszen veszítenivalónk nincsen. Ősszel harminckilenc perc alatt négy-négyes döntetlent játszottunk a bajnokkal, igaz, az első percben összeszedett kétgólos hátrányt nem sikerült kiegyenlítenünk. Bátor helytállást várok a srácoktól – mondta Horváth Levente vezetőedző.

A Rába ETO magabiztosan vezeti a tabellát, az MAFC, a Berettyóújfalu és az Újszegedit TC legyőzése mellett a szlovák és a magyar válogatott elleni előkészületi mérkőzéseit is sikerrel vette, tehát ragyogó formában van.

– Hétfőn a Haladás látogat hozzánk, fizikailag erős csapat, a héten pedig egy új játékossal megerősítették a keretüket, a bajnokság első hat csapata közé szeretnének kerülni – magyarázta Marcos Angulo, a győriek edzője. – Folytatjuk a küldetésünk és végezzük a munkánkat, az ellenfeleink legnagyobb tiszteletben tartásával. Ezen a héten nem tudott edzeni a csapattal a négy magyar válogatott játékosunk, de nyugodt hangulatban várjuk a mérkőzést, újra győzni szeretnénk.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 19. forduló

Január 28. hétfő

18.30: Rába ETO – Swietelsky-Haladás VSE

18.30: DEAC Armada Futsal Club – Colorspectrum Aramis

19.30: Üllő FC Cső-Montage – 1. FC Veszprém

Február 8. péntek, 19.30: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – MAFC-BME-Docler Akadémia

Január 25-én játszották: Rubeola FC Csömör – Újszegedi TC 4-5

Szabadnapos: Gödöllői Bikák

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik