Futsal

Kötelező győzelem előtt a Haladás?

Hétfő este a Debrecen látogat Szombathelyre a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának 18. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Felemás heteket élt meg a közelmúltban a Swietelsky-Haladás VSE élvonalbeli teremlabdarúgó-csapata. A szombathelyiek a bajnokságban, hazai környezetben vereséget szenvedtek, viszont a kupában négygólos előnyt szereztek. Ezúttal egy papíron gyengébb ellenfél látogat hozzájuk, de ahogy Horváth Levente vezetőedző is fogalmazott, nem szabad félvállról venni a találkozót.

– Nagyon rapszodikus teljesítményt nyújt aktuális riválisunk: kínos vereségeket szenvedtek, ugyanakkor legutóbb megverték a Szegedet. A debreceniek gerincét fiatal futballisták alkotják, rajtuk kívül két rutinosabb játékos szerepel a keretben – mondta a klub honlapján Horváth Levente. – Mi teljes csapattal várjuk őket, Németh Krisztián sérülése szépen javul, így várhatóan bevethető lesz kapusunk hétfőn este. Muszáj nyernünk, hiszen csak így marad esélyünk a felsőházba jutásra. Mindenki nagyon komolyan veszi az összecsapást, a motivációval nem lesz gond. Három hazai fellépésünk van még az alapszakaszban, ezeket be kell húznunk. Az első feladat tehát adott: lehetőleg közönségszórakoztató játékkal szeretnénk felülmúlni a Debrecent! Mindent megteszünk a sikerért.

A jelenlegi szezonban először találkozik az Újszegedi TC és a Rába ETO. Ez úgy lehetséges, hogy az őszi találkozójukat a győriek zsúfolt programja miatt február 8-ra halasztották. A hétfői találkozó kapcsán a hazaiak számára rossz hír, hogy Tóth Attila izomszakadás miatt legalább két hónapra kidőlt.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 18. forduló

Január 21. hétfő

18.15: Swietelsky-Haladás VSE – DEAC Armada Futsal Club

18.30: Colorspectrum Aramis – Üllő FC Cső-Montage

18.30: 1. FC Veszprém – Gödöllői Bikák

19 óra: Újszegedi TC – Rába ETO

20.15: MAFC-BME-Docler Akadémia – Rubeola FC Csömör

Szabadnapos: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik