Futsal

A gólkirály súlyos sérülése

„A második félidőt már nem láttam, mert az öltözőben feküdtem a fájdalmaim miatt.”

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem várt vereséget szenvedett a teremlabdarúgó NB I 17. fordulójában az Újszegedi TC, amely a tartalékos kerettel felálló, a meccs előtt még sereghajtó DEAC Armada otthonában kapott ki 6-3-ra, ráadásul Tóth Attila komolyan megsérült – írja a delmagyar.hu.

– Kocogás közben úgy éreztem, mintha egy kést szúrtak volna a vádlimba, és forgatnák is. Otthon fekszem, folyamatos fájdalmaim vannak, nem is tudok lábra állni. Talán ma pontosabb diagnózist kapok Székesfehérváron – mesélte az előző idény alapszakaszának gólkirálya, a szegedi Tóth Attila. – Sajnálom, hogy kikaptunk. Ugyan kiegyenlítettünk, de a szünet előtti buta gól miatt mégis hátrányban pihenhettünk. A második félidőt már nem láttam, mert az öltözőben feküdtem a fájdalmaim miatt.

Az UTC vezetőedzője, Brinszky Adrián továbbra is külföldön tartózkodik, ezért ismét Koncz Zsolt és Tóth Attila irányította a csapatot. A fentiek miatt aztán az alkalmi edzőpáros létszáma a felére csökkent…

– Nehezen vettük fel a ritmust, fáradtan mozogtunk, aztán Tóth Attila kivált a tízedik percben, s ez meglátszott a későbbiekben a támadójátékunkon – vélekedett Koncz Zsolt. – Motivált, felkészült ellenféllel játszottunk egy közönségszórakoztató meccset, amelynek sorsdöntő pillanataiból jobban jött ki a Debrecen. A hazai kapus ráadásként kiválóan is védett.

A csapat nem sokáig szomorkodhat a vereség, illetve Tóth elvesztése miatt, hiszen szerdán 19 órától az NB II Keleti-csoportjában listavezető Rákosmenti FC ellen Magyar Kupa-negyeddöntőt játszik hazai pályán. Ezen a találkozón már minden bizonnyal a hazatérő edző, Brinszky Adrián irányítja majd a szegedieket.

Olvasói sztorik