Futsal

A hajrában hengereltek

A Berettyóújfalu 7-2-re győzött a Rubeola FC Csömör otthonában, a teremlabdarúgó NB I 17. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy szép labdajáratás után, a kapu elé érkező Hosszú Ádám jóvoltából már az első percben megszerezte a vezetést a házigazda. Leginkább a rögzített szituációk után voltak veszélyesek a vendégek, Nagy István egy szabadrúgásból egyenlített, majd Lovas Norbert is betalált az ötödik percben, szintén szabadrúgást követően (1-2). Megvoltak a helyzetek mindkét oldalon, a hazaiak remekül használták ki a berettyóújfaluiak bizonytalankodásait, s az eladott labdák után veszélyes kontrákat vezettek. Egy pillanatig sem érezhette magát biztonságban az MVFC, benne volt a játékban az egyenlítés lehetősége, ám a több mint ötven percig tartó első félidő végül nem hozott több gólt.

A folytatásban már labdabiztosabb volt a hajdúsági együttes, és Rábl János korai gólja nyitotta ezt a félidőt. Az iram továbbra is jó volt, kiélezett csatát vívtak a felek, s még izgalmasabbá tette a találkozót Hosszú Ádám második gólja (2-3). Apróbb kapkodás után a kockáztatás helyett inkább a labdát szerette volna tartani az MVFC, ezért higgadtabb játékot mutatott be, aminek meg is lett az eredménye. Szécsi találata nyugtatóan hatott a csapatra, majd Rábl gólja még magabiztosabbá tette a vezetést az időközben már vészkapus-játékra átálló Csömör ellen. A végén még Lovas és Szécsi is újból betalált, ezzel alakult ki a végeredmény (2-7).

Összességében egy jó iramú, kiélezett találkozót láthattak a nézők, amelyen a Csömör sokat tett azért, hogy megszorítsa esélyesebb riválisát, ám a nagyobb rutinnal rendelkező vendégek, végül megérdemelten nyertek.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 17. forduló

Rubeola FC Csömör – Mezei-Vill FC-Berettyóújfalu 2-7 (1-2)

Gólszerzők: Hosszú (1., 27.), illetve Nagy I. (3.), Lovas (5., 39.), Rábl (21., 35.), Szécsi (31., 40.)

Január 14. hétfő

18.30: DEAC Armada Futsal Club – Újszegedi TC

19.30: Gödöllői Bikák – Colorspectrum Aramis

19.30: Üllő FC Cső-Montage – Swietelsky-Haladás VSE

20.15: MAFC-BME-Docler Akadémia – Rába ETO

Szabadnapos: 1. FC Veszprém

(forrás: futsal-hungary.hu)

Olvasói sztorik