Futsal

Haladás: rövidzárlat a szünet után

A Gödöllői Bikák 4-1-re nyertek Szombathelyen a teremlabdarúgó NB I 16. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A futsal NB I alapszakaszának 16. fordulójában a Gödöllői Bikák együttesét fogadta a Swietelsky-Haladás VSE, amelynek a legjobb hatba kerülés a célja, s ennek megfelelően az első félidőben sokkal többet birtokolta a labdát ellenfelénél. Sokáig meddőnek bizonyult ez a fölény, aztán a 18. percben sikerült megszereznie a vezetést a házigazdának: Bagó Gábor előrelőtt labdáját Horváth Péter rúgta a kapuba, Ács Gábort megelőzve. A szünetre egygólos előnnyel vonulhatott a szombathelyi csapat – tudósít a klub honlapja.

Bennmaradt az öltözőben Horváth Levente legénysége: egy helyezkedési hibát Nagy Roland váltott gólra, majd Baranyai Pál átlövésével már a vendégeknél volt az előny. A 25. percben Németh Krisztián ért olyan szerencsétlenül a labdába, hogy az a saját kapujába került (1-3). Hitehagyottá vált a Haladás, de később mindent elkövetett a szépítésért, ám öt mezőnyjátékossal sem sikerült gólt szereznie. Három kapufáig jutottak a szombathelyiek, míg a vendégek egy kontrát góllal fejeztek be, Fehér Krisztián volt eredményes (1-4).

– Már az első félidőben sem pörögtünk úgy, ahogy elvártam volna a fiúktól. Rengeteg lehetőséget alakítottunk ki, és azokat egy kivételével ki is hagytuk, így csak gratulálni tudok az ellenfélnek a három pont begyűjtéséhez – nyilatkozta Horváth Levente, a Haladás vezetőedzője.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 16. forduló

Swietelsky-Haladás VSE – Gödöllői Bikák 1-4 (1-0)

Gólszerzők: Horváth P. (18.), illetve Nagy R. (21.), Baranyai (24.), Németh K. (öngól 25.), Fehér K. (35.)

Újszegedi TC – Üllő FC Cső-Montage 3-3 (2-2)

Gólszerzők: Hegyesi (1., 20.), Koncz (17.), illetve Szalay (13.), Simon Zs. (14.), Krizbai (29.)

MAFC-BME-Docler Akadémia – DEAC Armada Futsal Club 7-5 (2-3)
Gólszerzők: Sivák P. (17., 18., 29., 37., 40.), Öreglaki (31.), Szabó Z. (37.), illetve Berecz Zs. (14., 19., 26.), Nagy I. (17., 27.)

December 19-én játszották: Colorspectrum Aramis – 1. FC Veszprém 4-0

Január 18-án játsszák: Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Rába ETO

Szabadnapos: Rubeola FC Csömör

Olvasói sztorik