Futsal

Négy pont mínusz!

Az Aramis vezetői sikeresen óvták meg a Gödöllői Bikák elleni mérkőzés végeredményét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Colorspectrum Aramis vezetői sikeresen óvták meg a Gödöllői Bikák elleni, október 8-án lejátszott mérkőzés végeredményét. A pályán a gödöllőiek 5-2-re nyertek, és a budaörsiek azért óvtak, mert Biczi Gábor a mérkőzés hivatalos kezdési időpontjában még nem tartózkodott a sportcsarnokban, és a jegyzőkönyvbe beírt játékos a szabály szerint ezt nem teheti meg – írja a Gödöllői Hírek.

A győzelemért járó három pontot így az Aramis kapta, és egy büntetőponttal is sújtották a gödöllőieket. A Bikák vezetése természetesen megfellebbezte a rájuk nézve négy pont elvesztését eredményező döntést, mondván, videofelvétellel tudják bizonyítani, hogy az elhúzódott bemutatás miatt többperces csúszással indult ütközet valódi kezdésekor Biczi már a csarnokban volt. A szövetség illetékeseit azonban olyannyira nem hatotta meg a több tízezer forintos kiadással járó fellebbezés, hogy állítólag lehetőséget sem adtak a gödöllőieknek érveik felsorakoztatására!

A jogerős határozat értelmében a Gödöllői Bikák csapatának jelenleg 22 pontja van, és helyet cseréltek az Aramisszal a tabellán: most a budaörsiek a negyedikek. Érdekesség, a két csapat január 14-én, Gödöllőn találkozik egymással. A történtek tükrében nem akármilyen meccsre lehet számítani a legutóbbi bronzpárharc résztvevői között!

Korábban felröppentek olyan hírek, hogy személyi változás lesz a szakmai munka irányításában. A gödöllői vezetők csütörtökön egymás szemébe néztek, és úgy döntöttek, hogy továbbra is Baranyai Pál készíti fel a csapatot a mérkőzésekre. A csapat tagjai közül ifj. Füzy Zsolt a MAFC-BME-Docler Akadémia gárdájához távozik, és Szente Tamás, valamint Frank Péter (ő az Aramishoz igazol, ahol fivére, a szövetségi kapitány Frank Tamás a játékos-edző) sem maradnak Gödöllőn. A várható érkezők listáján egyelőre egyetlen név szerepel: a 32 éves, korábbi válogatott Szimcsák Tamás.

Olvasói sztorik