Futsal

Odahaza folytatja a Haladás

A Swietelsky-Haladás teremlabdarúgói hazai pályán győzelemre készülnek a Gödöllői Bikák ellen.

Kapcsolódó cikkek

Folytatni a jó sorozatot!
Homlok Zsolt, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. ügyvezető-igazgatója lelkes sportbarát, lokálpatrióta, így örömmel állt a futsal csapat mellé.
– Figyeltem a gárdát, láttam, hogy milyen remek eredményeket ért el a csapat a második ligában, majd az élvonalban – mesélte a cégvezető. – Az idén is folytatni kellene a sorozatot, bízom benne, hogy a bajnokságban a felsőházba jutnak a fiúk, a Magyar Kupában pedig a legjobb három között végeznek.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Erőltetett menet lesz a január a szombathelyi teremlabdarúgók számára: négy bajnoki- és két Magyar Kupa-mérkőzés vár rájuk – írja a klub honlapja. Az NB I alapszakaszának 16. fordulójában az a Gödöllő látogat a Haladás otthonába, amely a közelmúltban négy pontot vesztett egy tollvonással, az Aramis óvása miatt. A vasiak bajnoki meccsen 5-4-re győztes idegenben, a Magyar Kupában pedig 6-2-re nyertek odahaza, tehát a közelmúltban kétszer is sikeresek voltak aktuális riválisukkal szemben.

– Jó játékosokból álló együttes a Gödöllő, jó helyen is állnak a bajnokságban, biztosan állíthatom, hogy ott lesznek a rájátszásban – vélekedett Horváth Levente, a Haladás vezetőedzője. – Azonban mi a bajnokságban és a kupában is legyőztük őket. Most is felkészültünk belőlük, úgy érzem, hogy fekszik a stílusuk nekünk. Azonban, annak ellenére, hogy többen szerepeltek a teremtornákon, nem vagyunk a legjobb állapotban. Hétfőn azonban nincs mese: hozni kell a meccset, hiszen muszáj javítanunk a hazai mérlegünkön.

A legutóbbi hazai bajnokin vállsérülést szenvedő Jáger Sándor már a csapattal edzett, így ott lehet a hétfői mérkőzésen, ahogy Rácz Bence is. A tehetséges játékos az U19-keretből került a felnőttekhez.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 16. forduló

Január 7. hétfő

18.15: Swietelsky-Haladás VSE – Gödöllői Bikák

19 óra: Újszegedi TC – Üllő FC Cső-Montage

20.15: MAFC-BME-Docler Akadémia – DEAC Armada Futsal Club

Január 18. péntek

Mezei-Vill FC Berettyóújfalu – Rába ETO

December 19-én játszották: Colorspectrum Aramis – 1. FC Veszprém 4-0

Szabadnapos: Rubeola FC Csömör

Olvasói sztorik