Futsal

Megtizedelte az Armadát a Rubeola

A DEAC Armada hazai pályán 7-3-ra kikapott a Rubeola FC Csömör csapatától a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának harmadik fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

A kupagyőztes első sikere
Megszerezte első bajnoki győzelmét az új szezonban a Mezei-Vill FC Berettyóújfalu csapata. A Magyar Kupa-címvédő az Üllő FC Cső-Montage otthonában nyert 5-1-re.
Lassan indult be a mérkőzés, egészen a 11. percig kellett várni az első gólra, Lovas révén szerezte meg a Mezei-Vill a vezetést, majd még ugyanabban a percben jött a második, ekkor Rábl volt eredményes. A házigazdák egyetlen gólt szereztek az egész mérkőzés alatt, azt is még az első félidőben, így 2-1-es újfalui vezetéssel vonulhattak pihenőre a felek. A szünet után aztán tovább nyomott az MVFC, Nagy, Szabó és Trencsényi is betalált a második játékrészben, ami azt jelentette, hogy simán, 5-1-re hozták a mérkőzést Turzó József tanítványai.

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A Rába ETO-tól elszenvedett 7-2-es vereséggel a hátuk mögött vágtak neki idei első hazai találkozójuknak a debreceni fiatalok, akik ezúttal a Rubeola FC Csömör együttesét fogadták a Hódos Imre Sportcsarnokban – tudósít a haon.hu. Az összecsapás jól indult a DEAC szempontjából, hiszen Berecz büntetőből elért gólja révén már az első percben megszerezte a vezetést Darányi Antal alakulata. A folytatásban sem lehetett panasz az iramra, a játékosok nagyon éltek, a nézők csak úgy kapkodták a fejüket ide-oda. Legtöbbször oda, mivel a debreceni előny kiharcolása után gyorsan egyenlített, majd ellépett a Csömör, 6-2-es vendégvezetésnél következett a szünet. A második félidőben egyszerűen semmi sem jött össze az Armadának, bár becsülettel próbálkoztak a fiúk, minden helyzet kimaradt. Egy-egy gól esett még a végén, ami azt jelentette, hogy 7-3-ra a csömöriek bizonyultak jobbnak.

– Az első félidőben eléggé megilletődötten játszottak a srácok, átadtuk a terepet a csömörieknek, akik ezt gyilkos módon ki is használták. Aztán a szünetben sikerült rendezni a sorokat, amennyiben tudunk élni a helyzeteinkkel és a két büntetőt is berúgjuk, akkor akár iksz közeli is lehetett volna az eredmény. De hát szegény embert az ág is húzza. Megyünk tovább, van még időnk, folytatjuk a munkát, bízom benne, hétről hétre jobbak leszünk – mondta a DEAC újonnan kinevezett mestere, Darányi Antal a mérkőzés után.

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 3. forduló

Colorspectrum Aramis – Admiral-Haladás VSE 9-6 (3-3)

Gólszerzők: Sámson (3.), Frank (13., 30., 39.), Da Silva (18.), Németh P. (21., 40.), Csopaki (24., 30.), illetve Horváth P. (9., 37.), Halmos (10.), Joó (15.), Egle (32.), Kottán (38.)

1. FC Veszprém – Újszegedi TC 0-5 (0-3)

Gólszerzők: Domonkos (12., 24.), Takács R. (15.), Sárdi (17.), Trucz (31.)

DEAC Armada Futsal Club – Rubeola FC Csömör 3-7 (2-6)

Gólszerzők: Berecz (1., 40.), Kövér (11.), illetve Fülep (3., 17.), Varga Cs. (6., 12.), Simon P. (10., 17.), Tvaruska (36.)

Gödöllői Bikák – MAFC-BME-Docler Akadémia 3-3 (1-1)

Gólszerzők: Biczi (5.), Jenei (28.), Nagy R. (37.), illetve Fazekas (14.), Rajnay (36.), Kertész (39.)

Üllő FC Cső-Montage – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 1-5
(1-2)
Gólszerzők: Takács M. (13.), illetve Lovas (10.), Rábl (10.), Nagy I. (29.), Szabó P. (30.), Trencsényi (36.)

Szabadnapos: Rába ETO

Olvasói sztorik