Futsal

Rangadók hétfője a teremben

Bár a címvédő Rába ETO szabadnapos, így is kiváló mérkőzéseket tartohat a teremlabdarúgó NB I alapszakaszának harmadik fordulója.

Kapcsolódó cikkek

Teremlabdarúgó NB I, alapszakasz, 3. forduló
Colorspectrum Aramis – Admirál-Haladás VSE, 18.30
1. FC Veszprém – Újszegedi TC, 18.30
DEAC Armada Futsal Club – Rubeola FC Csömör, 18.30
Gödöllői Bikák – MAFC-BME Docler Akadémia, 19.30
Üllő FC Cső-Montage – Mezei-Vill FC Berettyóújfalu, 19.30
Szabadnapos: Rába ETO

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A Colorspectrum Aramis az Admiral-Haladás VSE csapatát fogadja. Jól kezdte a szezont a budaörsi alakulat, bár némi hiányérzetük lehet, hiszen az elmúlt meccsen, Szegeden néhány másodperc választotta el őket a győzelemtől, így be kellett érniük az egy ponttal. Most azt a Haladást fogadják, amely az első fordulóban otthon kikapott a Szegedtől. Az Admiralnak volt ideje kijavítani a hibákat, hiszen legutóbb szabadnapos volt, így kellőképpen rákészülhetett erre a fontos összecsapásra.

– A Haladás csapata az első fordulóban ugyebár kikapott a Szegedtől, de a mérkőzés nagyon kiélezett volt. Mindkét együttes nagyon jó képességű játékosokból áll. Egy mérkőzés alapján sok következtetést nem tudok levonni, de a tavalyi szereplése alapján a Haladás idegenben viszonylag gyengébben szerepelt, ezért, nagyon remélem, hogy megtartja jó szokását, és a hétfői mérkőzésen itthon tudjuk tartani a három pontot, és magabiztos győzelemmel tudunk lejönni a pályáról. Mindenesetre nagyon nehéz mérkőzést várok. Tippem tehát természetesen nem is lehet más, mint Aramis-győzelem – nyilatkozta a futsal-hungary.hu oldalon Sámson Zoltán, a budaörsiek játékosa.

Az újonc Veszprém az Újszegedi TC-t fogadja. Két remekül rajtoló csapat találkozik hétfő este. A vendéglátók újoncként két értékes ponttal nyitottak. Hazai környezetben a kupagyőztes Berettyóújfalu, idegenben pedig a MAFC ellen játszottak döntetlent. Utóbbi talán még értékesebb, hiszen vert helyzetből, négygólos hátrányból sikerült a pontszerzés, ami jelzi a csapat tartását. Ez további lendületet és önbizalmat adhat az együttesnek. A jó formában kezdő Szeged előbb győzött Szombathelyen, majd hazai környezetben ikszelt az Aramis ellen, úgy, hogy az utolsó másodpercekben sikerült az egyenlítés. A rutin talán a vendégek mellett szól, de a veszprémiek eddigi két ellenfele is régi motorosokból állt…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik