Nemzetközi foci

Bogdán Ádám túl sok pénzt kér az angoloktól

Egyelőre nem született állapodás a magyar válogatott kapus és a Bolton között az új szerződésről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Neil Lennon menedzser a közelmúltban azt mondta, hogy az angol másodosztályban (Championship) szereplő Bolton Wanderers kedvező ajánlatot tett Bogdán Ádámnak. A magyar válogatott kapusának jövője ennek ellenére bizonytalan a klubnál – írja a The Bolton News, amely ismét emlékeztet rá, hogy a jelenlegi játékosok közül honfitársunk tagja a legrégebb óta a keretnek, de a szerződése idén nyáron lejár.

A Wanderers vezetői győzködik a maradásról, ám a klubhoz közelálló források szerint a két fél álláspontja még mindig távol van egymástól, és így a megállapodástól is.

Lennon úgy véli, a 27 éves kapus aláírása fontos lépés lenne a klub számára. Matt Mills csapatkapitány, továbbá Darren Pratley, Eidur Gudjohnsen és Emile Heskey válaszára szintén várnak még. Bár a Manchester Unitedtől kölcsönkapott kapust, Ben Amost visszahozhatnák, a menedzser nem titkolja, hogy nála Bogdan lenne az első számú a poszton.

– Már tettünk neki egy jó ajánlatot, de azt hiszem, hátravan még néhány tárgyalás – mondta Neil Lennon. – A mi álláspontunk teljesen világos vele kapcsolatban. Azt szeretnénk, hogy maradjon a következő szezonra. Ez nagyon fontos számomra. Láthatjuk, hogy ő minőséget képvisel, nagyon jó kapus, és ha meg tudnánk tartani, az jó kezdet lenne a csapat újjáépítési folyamatában.

Bogdán eddig csupán 12 tétmérkőzésen védett a jelenlegi szezonban, mert térd- és ujjsérülés akadályozta, ennek ellenére voltak jó meccsei, például a Liverpool ellen az FA Kupában. Az ottani bravúros védéseire kis túlzással egész Anglia felkapta a fejét, és több külföldi klub érdeklődését is felkeltette. Ezt kihasználva a menedzserei több pénzt kérnek számára, mint eddig, ám a klubnak továbbra is csökkentenie kell a bérkiadásait.

Olvasói sztorik