Nemzetközi foci

Bogdán Ádámot marasztalják Boltonban

A magyar kapus már megkapta az angol klub szerződésajánlatát a menedzsertől.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Bolton Wanderers menedzsere, Neil Lennon szeretné, ha Bogdán Ádám maradna az angol másodosztályú csapat kapusa. Honfitársunk szerződése idén nyáron lejár, és néhány klub érdeklődéséről már lehetett olvasni vele kapcsolatban, például a német Bundesligából is keresték.

A The Bolton News cikkeszerint a menedzser már kinyilvánította, hogy a magyar játékos lenne a következő idényben a csapat első számú kapusa, és az is jelzésértékű, hogy sérülése után a Cardiff City elleni találkozón ismét ő védhetett.

– Azt akarom, hogy itt maradjon, mert továbbra is hiszek benne, hogy ő egy kiváló kapus. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a következő szezonra is itt tartsuk. Amióta én vagyok a menedzser, háromszor védett, és egyszer sem kaptunk gólt, ez nem véletlen – magyarázta Neil Lennon.

A szerző megjegyzi, hogy Wanderers számára Bogdán esetleges megtartása nem lesz olcsó mulatság, mivel nem valószínű, hogy a 26 éves játékos beéri kevesebb pénzzel, mint amit három évvel ezelőtt a Premier League-ben keresett. Érdekesség, hogy a jelenlegi keretből a magyar kapus tartozik legrégebb óta a csapathoz.

Lennon nyilatkozata arra utal, hogy a 31 éve Andy Lonergan pályára kerülési esélyei jelentősen csökkennek, a Manchester Unitedtől kölcsönvett Ben Amos pedig már visszatért a gyárvárosiakhoz, és nem is jön vissza, ha Bogdán marad.

Egy másik cikkbőlkiderül, hogy a menedzser már át is adta a szerződésajánlatot honfitársunknak, és reméli, hogy a tárgyalások mihamarabb lezárulnak.

Olvasói sztorik