Nemzetközi foci

Bogdán Ádám megsérült

Legalább hat hetet ki kell hagynia a Bolton kapusának; a Manchestertől igazoltak a helyére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Megsérült Bogdán Ádám, ezért a következő hat hétben biztosan nem állhat csapata, az angol másodosztályú Bolton Wanderers rendelkezésére. Klubja a Manchester Unitedtől igazolt játékost a helyére.

A Daily Mail cikkébőlkiderül, hogy a Manchester United negyedik számú kapusa, Ben Amos egy hónapra, kölcsönben a Bolton Wanderers csapatához került, erre Bogdán Ádám sérülése miatt volt szükség.

Honfitársunk bokája a pénteki edzésen sérült meg, ezért hat hetet kell kihagynia. Amos – aki már csatlakozott is a másodosztályú csapathoz – csak a Ligakupában kapott lehetőséget a MU színeiben, de külcsönben megfordult már a Hull City, a Peterborough, az Oldham Athletic és a Carlisle United együttesénél is.

Várhatóan most sem ő fog védeni a bajnokságban, hiszen ott Bogdán is az első számúvá előlépett Andy Lonergan mögé szorult. Ráadásul Amos a Liverpool elleni FA Kupa-újrajátszás során sem védhet, mert még nem volt a Bolton játékosa az első meccs (0-0) időpontjában.

– Köszönjük a Manchester Unitednek, hogy ilyen gyorsan segítettek nekünk, miután Ádám megsérült – mondta a Bolton menedzsere, Neil Lennon.

Bogdán rendkívül peches, hiszen tavaly megsérült az ujja, amit műteni kellett, de miután véget ért a rehabilitációja, nem került vissza a kapuba, mert Lonergan jó teljesítményt nyújtott. Honfitársunk múlt szombaton, a Liverpool otthonában parádésan védett, olyannyira, hogy a vörösök állítólag a leigazolását is fontolóra vették, ám a keddi bajnoki mérkőzésen ismét a kispadon találta magát. A Bolton 4-2-re kikapott, úgyhogy a Championship következő fordulójában visszatérhetett volna a gólvonalra, de megint harcképtelenné vált, és erre valószínűleg az egész tavaszi idénye rámegy…

Olvasói sztorik