Nemzetközi foci

Besics a vébé után biztosan visszatér

A Ferencváros fiatal védője szerint félreértették a szövetségi kapitány mondatát róla és Messiről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Ferencváros fiatal védője, Muhamed Besics a Haladás otthonában aratott győzelem után csatlakozott hazája válogatottjának keretéhez, amely a brazíliai világbajnokságra készül.

Az avaz.ba oldalon olvasható interjúban megismételte, amit az elmúlt hetekben többször olvashattunk tőle: meglepte a szövetségi kapitány hívása, nem számított rá, de nagyon örül, hogy számítanak rá a válogatottnál.

Kijelentette: ha jó formában érzi magát, és ha ezt át tudja menteni a vébére, akkor utána összejöhet számára a klubváltás, de ez jelenleg még nem téma számára.

Szafet Susics kapitány azt nyilatkozta a kerethirdetéskor, hogy Besics képes lehet megállítani Lionel Messit az argentinok elleni meccsen, a Fradi légiósa szerint félreértették az edzőt, mert ő nem klasszikus védekező középpályás. Ettől függetlenül persze keményen edz, és minden tőle telhetőt megtesz, hogy pályán lehessen Argentína ellen.

A sportsport.ba oldalon Besics reményét fejezte ki, hogy a világbajnokság után kedvező ajánlatai lesznek, de az biztos, hogy először a Ferencvároshoz fog visszatérni.

Olvasói sztorik