NB I

Mehet a vébére a Fradi védője

Muhamed Besics neve is szerepel Bosznia-Hercegovina válogatottjának 24 fős keretében.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szafet Susics, a bosnyák válogatott szövetségi kapitánya hétfő délelőtt kihirdette a brazíliai világbajnokságra készülő válogatottja 24 fős keretét. Ebből a névsorból már csak egy játékos kerül ki, tehát 23 utazik a vébére. A múlt heti híreknek megfelelően a keretben helyet kapott Muhamed Besics, a Ferencváros fiatal védője is.

A bosnyák szövetség honlapja cikkének címe is azt emeli ki, hogy Besics a keret nagy visszatérője. A társaság május 15-én találkozik, Szarajevóban, tehát elképzelhető, hogy a Fradi az utolsó két bajnoki fordulóban nélkülöni fogja a bosnyák hátvédet.

– Reméltem, hogy hívni fognak, és nagyon örülök, hogy az én nevem is ott van a listán. Ígérem, mindent megteszek, hogy megháláljam a bizalmat a kapitánynak és a rajongóknak, akik minden alkalommal hittek bennem. Büszke vagyok a csapattal utazhatok Brazíliába, és képviselhetem Bosznia-Hercegovinát – nyilatkozta Besics.

Alaphelyzetben a fiatal játékos belsővédőt szokott játszani, de a Ferencvárosban az utóbbi időben a jobbhátvédként kapott szerepet, a cikk szerint ez is befolyásolta a szövetségi kapitányt.

– Csak Besics állíthatja meg Messit. Fényes jövő áll előtte, Magyarországon is nagyon jól játszik – mondta sajtótájékoztatóján Szafet Susics, a bosnyák válogatott szövetségi kapitánya.

Olvasói sztorik