NB I

Besics mehet a világbajnokságra?

A bosnyák U21-válogatott edzője szerint a felnőttek kapitányán, és a játékos teljesítményén múlik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bosznia-Hercegovina U21-es válogatottjának szövetségi edzője, Vlado Jagodics a reprezentacija.ba oldalon elmondta, hogy rendeződött a viszony közte, illetve a Fradi légiósa, Muhamed Besics között, aki ott lehet a nyári világbajnokságon a felnőtt csapatban.

– Besics vitathatatlanul minőségi játékos, és rendszeresen játéklehetőséget kap a Ferencvárosban. Én úgy tudom, Szafet Susics kapitány rendkívül örült, hogy ő ismét tagja az ifjúsági csapatnak, nagy örömünkre szolgál, hogy magyarázatot adott korábbi viselkedésére, és bocsánatot kért mindazért, ami az elmúlt időszakban történt. Végre úgy viselkedik, mint egy igazi profi. Az U21-keretben is magas szinten teljesít, nagy hasznára van a csapatnak – magyarázta az edző.

Az utánpótlás-csapat trénere szerint Besics fontos tagja a bosznia-hercegovinai futballnak. Hogy utazhat-e a brazíliai világbajnokságra, az csak Szafet Susics szövetségi kapitány döntésétől függ, illetve attól, hogy a Fradiban továbbra is jól teljesít-e.

– Besics példája világos útmutatás minden futballista számára azzal kapcsolatban, hogyan kell viselkednie – mondta végül a bűnbánó védőről Vlado Jagodics.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik