NB I

„Nem érzem magam otthonosan”

A Fradi légiósa, Muhamed Besics számára egyelőre idegen a jobbhátvéd poszt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Böde Dániel és Muhamed Besics is fontos szerepet játszott a román Rapid Bucuresti 4-0-s legyőzésében. Előbbi két, utóbbi egy találatot szerzett, így a Ferencváros magabiztos sikert aratott kedd este. A FradiMédia videójából kiderül, hogy nem csak a győzelemnek, hanem a törökországi körülményeknek is örülnek.

– Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen már a második percben gólt tudtunk szerezni, és az egész meccset mi uraltuk, az történt, amit mi akartunk, megérdemelten nyertünk. Kiváló volt a pálya és az időjárás, rég játszottunk ilyen körülmények között. Jóval masszívabbak voltunk, mint előtte, remélem, ugyanezen az úton tudunk továbbhaladni, és minden rendben lesz – nyilatkozta Böde Dániel.

A bosnyák védő, Muhamed Besics szerezte az FTC harmadik gólját a 33. percben, de nem játszhatta végig a meccset, mert egy kisebb sérülés miatt a második félidőben le kellett cserélni. A találkozó után elmondta, hogy nem érzi magát otthonosan azon a poszton, ahol Thomas Doll kipróbálta.

– Egész jó mérkőzést játszottunk, igyekeztünk megvalósítani az elvárt taktikát, összességében nem teljesítettünk rosszul – mondta Muhamed Besics. – Nem volt nehéz dolgom a gólomnál, sikerült jól eltalálnom a labdát, örülök, hogy bement. A tréner jobboldali védőként is kipróbált, egyelőre még nem érzem magam otthonosan ezen a poszton, de ha az edző azt mondja, akkor ott próbálok a legjobban teljesíteni. A második félidőben ugyan lecseréltek, de nincs semmi gond, minden rendben van. Nagyon elégedettek vagyunk az edzőtáborral, jó a szálloda, jók a körülmények, jó helyen készülhetünk.

Olvasói sztorik