NB I

Olaszországba készül Besics

Nemanja Vidics menedzsere megígérte a Fradi játékosának, hogy tárgyal néhány klubbal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Muhamed Besics a bosnyák labdarúgás egyik nagy reménysége. A Ferencváros húszéves védője bizonyára a felnőtt válogatott egyik alappillére lesz hamarosan. Az utánpótlás-csapatba egy konfliktus miatt nem hívták be egy ideig, de a közelmúltban tisztázta a félreértéseket a szövetségi edzővel, és visszatért.

– Örülök, hogy újra itt lehetek, mert ez a kedvenc mezem. Majdnem egy évig voltam csapatkapitány korábban, és nagyon nehéz volt számomra a távollét. A nézeteltérés már a múlté – mondta Besics az avaz.ba oldalon.

A fiatal játékos Németországban született, de soha nem volt számára kétséges, hogy melyik válogatottban fog játszani. Mindig is érezte, hogy bosnyák, ezt a szót a testére is tetováltatta, ahogyan a mezszámát és a szülei nevét is.

– Magyarországon az élet más, mint Németországban, de nem volt olyan nehéz megszoknom, mert Budapest nagyon szép város.

Besics nagy vágya, hogy egy napon Olaszországban játszhasson, és úgy tűnik, hamarosan elérheti a célját. Néhány nappal ezelőtt Szarajevóban találkozott Silvana Martino menedzserrel, aki a néhány nappal ezelőtt az Internationale csapatához aláíró Nemanja Vidics ügyeit is intézi.

– Több órán keresztül beszélgettünk az olaszországi lehetőségekről, és megígérte, hogy a következő hetekben tárgyalásokat folytat a nevemben néhány olasz klubbal – mondta végül Muhamed Besics.

Olvasói sztorik