NB I

Besics távozik a Fraditól?

Egy nem létező német telefonszám miatt nem hívják a bosnyák válogatottba a középpályást?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Terjedelmes cikket közölt az oslobodjenje.ba oldal a Fradi bosnyák játékosáról, Muhamed Besicsről. Az írás főtémája a fiatal középpályás válogatottbeli szereplése, hiszen már 18 évesen bemutatkozhatott a nemzeti csapatban, miközben az U21-korosztályban is alapembernek számított.

Bár posztján ő az egyik legfiatalabb, mégis az egyik legjobb játékosnak számít, ezért majdnem bekerült a világbajnokságra kijutó bosnyákok keretébe a selejtezők során, de remek teljesítményét beárnyékolta, hogy összeütközésbe került Vlado Jagodics edzővel, aki az U21-válogatott szövetségi kapitánya.

A cikk hangsúlyozza, hogy Besics tagja lehetne a felnőtt válogatott gerincének, sőt még mindig szerepelhetne a fiatalok között. A feltételes mód azért indokolt, mert nem jelent meg a felnőtt csapat egyik edzőtáborozásán, ezért Jagodics az U21-keretbe sem hívja meg.

– Az edző úgy gondolta, hogy én nem akarok jönni, pedig valójában egy olyan német telefonszámomat hívta, amit már hónapok óta nem használok – mondta Muhamed Besics. – Már játszottam a bosnyák válogatottban, és nem látom okát, miért ne szerepelhetnék újra. Tudom, hogy helyem volt a csapatban, és zavar ez a történet. Szeretném tisztázni a dolgot Jagodiccsal, de nem akar válaszolni. Amikor meghívást kaptam, mindig válaszoltam, ez az egyetlen igazság.

A játékos hozzátette: tisztában van azzal, hogy amíg nem lesz zökkenőmentes a kapcsolata az edzővel, hiába várja az újabb meghívót. A cikkben arról is beszélt, nem biztos, hogy Ferencvárosban folytatja pályafutását.

– Jelenleg egy kis szünet van, így átgondolhatom a szezon első részében történteket. Ugyanakkor nem vagyok biztos benne, hogy maradok Magyarországon, ha tavasszal lehetőségem lesz a távozásra, de minden attól függ, ki lesz hajlandó fizetni értem. Kiváló szerződést kötöttem a Ferencvárossal, de most nyilván szeretnék kihasználni a jó játékomat, annak érdekében, hogy pénzt keressenek – mondta Muhamed Besics.

A sport.ba cikke szerint Besics iránt Angliából van érdeklődés, a Tottenham Hotspur és a Fulham is kiszemelte magának.

Olvasói sztorik