NB I

Besics egy ideig még maradhat

Szafet Susics szövetségi kapitány nem gördített akadályt a bosnyák védő szombathelyi játéka elé.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismert, egyedüli NB I-es labdarúgóként a Ferencváros játékosa, Muhamed Besics tagja az egyik világbajnoki résztvevő válogatott keretének. Miután a bosnyák együttes május 15-én kezdi a felkészülést a brazíliai vébére, kérdésessé vált, hogy játszhat-e a magyar bajnokság hajrájában. Thomas Doll vezetőedző arra kérte Szafet Susics szövetségi kapitányt, hogy a fiatal védő szerepelhessen a vasárnapi, Haladás elleni összecsapáson.

– Beszéltem a bosnyák válogatott szövetségi kapitányával. Sikerült megállapodnunk abban, hogy Besics a héten még nálunk marad, lejátssza a Haladás elleni összecsapást, és csak ezt követően csatlakozik a bosnyák kerethez. Nagyon jó, hogy kapcsolatban vagyok a kapitánnyal. Rendkívül jó érzés, hogy megtisztelt minket azzal, hogy megengedte Besics maradását. Szerencsére ő is középpályás volt, így jól megértettük egymást – mondta az FTC honlapján Thomas Doll.

Besics tehát ott lehet a pályán a szombathelyiek elleni mérkőzésen – amelyen a bronzérem megszerzése miatt fontos a győzelem a Fradinak –, azt követően pedig a világbajnokságon szoríthatunk érte, tehát csak az utolsó fordulót, a Paks elleni mérkőzést fogja kihagyni.

Olvasói sztorik