NB II

Győri ETO: korábbi játékosok térhetnek vissza

Képben van többek közt Szabó Zsolt, Weitner Ádám, Zámbó Bence, Pongrácz Viktor és Vankó Imre leigazolása.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az már korábban eldőlt, hogy a Győri ETO búcsúzik az élvonaltól és az NB III-ban folytathatja szereplését a győri teremlabdarúgó-klub hathatós segítségével, hiszen ez a sportszervezet rendezte az ETO FC köztartozását. Az új klub egyébként már megkapta a harmadosztályú induláshoz szükséges jogot, csupán az indulási jog átadás-átvételét kell még május 29-én az MLSZ-nek jóváhagynia. Ezután kezdődhet meg igazán az érdemi munka – mondta a Kisalföldhasábjain Drucskó Zoltán ügyvezető.

Az ETO-t eddig működtető gazdasági társaság felszámolása során az ETO Park bevásárlóközpont és a stadion hamarosan önkormányzati tulajdonba kerülhet.

– Szóban már több játékossal is egyeztettünk, szeretnénk korábban Győrött szereplő labdarúgókat visszahívni. Képben van többek közt Szabó Zsolt, Weitner Ádám, Zámbó Bence, Pongrácz Viktor és Vankó Imre leigazolása, mert a fiatalok mellé azért kellenek a rutinosabb játékosok is – mondta az ügyvezető.

Bár a megyei napilap információi szerint Csató Sándor a legesélyesebb jelölt az edzői posztra, az újjáalakuló klub szakmai stábjának megnevezését a hét végére ígérte az ügyvezető.

Olvasói sztorik