NB I

Csató Sándor lehet az ETO edzője

Valószínűleg az utánpótlásedző irányítja majd a győriek harmadosztályú csapatát; Németh Zoltán is képben van.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Ötvenöt év után búcsúzik az NB I-től a jelenlegi bajnokság végén a Győri ETO csapata, amely eddigi története során még soha nem szerepelt a magyar bajnokság második vonalánál lejjebb. A Kisalföldinformációja szerint két jelölt van az edzői posztra: Csató Sándor és Németh Zoltán.

Az már biztos, hogy az újjáalakuló, NB III-ban induló ETO szakmai igazgatója Preszeller Tamás lesz, aki a teljes szakmai stáb kihirdetését a jövő hét elejére ígérte. Vezetőedzőnek várhatóan olyan szakembert neveznek ki, aki jelenleg az ETO valamelyik utánpótláscsapatánál dolgozik. A megyei napilap úgy tudja, a legesélyesebb jelölt Csató Sándor, de képben van a jelenlegi harmadosztályú gárda trénere, Németh Zoltán is.

Ez egybecseng azzal, amit Drucskó Zoltán ügyvezető mondott a Digi Sport televízió csütörtök reggeli adásában: olyan győri kötődésű edző irányítja majd a csapatot, aki még nem tevékenykedett önállóan az NB I-ben. Csató korábban a Videotonnál, Békéscsabán és a Ferencvárosnál tevékenykedett, Németh Zoltán pedig Tatabányán, Ajkán és Sopronban is dolgozott.

Addig még két mérkőzése van hátra: szombaton 18:30-tól utoljára lép pályára hazai közönsége előtt a győri csapat. A Pécs elleni mérkőzéssel kapcsolatban a zárt kapus rendezés is szóba került, de elhárult az akadály, lesz biztonsági szolgálat a stadionban. És remélhetően sok szurkoló lesz majd kíváncsi a hazai búcsúra. A belépés várhatóan ingyenes lesz.

Olvasói sztorik