NB II

Már csak extrára várnak Mezőkövesden

Tóth László vezetőedzőt már több olyan játékos is megkereste, aki váratlan helyzetbe került.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt napokban több játékossal is szerződést kötött az élvonalba vágyó Mezőkövesd-Zsóry együttese. A két legfrissebb szerzemény hétfőn délután érkezett, és keddtől együtt készülnek az edzőtáborozó kerettel.

Lukács Raymond a nagyváradi FC Bihortól, Dombó Dávid az osztrák SV Lafnitztól, míg Dvorschák Dávid a Haladástól érkezett, végleg. Hárman kölcsönbe jöttek: ifj. Nyilas Elek a Soroksártól, Gengeliczki Gergő és Bajzát Péter pedig Nyíregyházáról. A szarvasi Furár Róbertet továbbra is tesztelik, ha leigazolják, csatlakozhat az első kerethez, de akár kölcsön is adhatják az NB III-ba.

A kovesdisport.hu oldalon Tóth László vezetőedző elmondta, hogy nyáron fiatal keretük volt, most viszont rutinosabb játékosokat kerestek, és jobb esélyük volt igazolni, mint a szezon kezdetén. Minden posztra igazoltak, a keret 95 százalékban összeállt, de ha extra képességű játékos képbe kerül, akkor megpróbálják megszerezni. Hozzátette: már többen is megkeresték, akik váratlan helyzetbe kerültek, és elképzelhető még igazolás, de a jelenlegi játékosokkal egyforma képességű embereket nem akarnak hozni. Viszonylag bő lesz a keretük, hiszen az őszi szezon végén is amiatt veszítettek pontokat, mert elfogytak, sorra estek ki a kulcsemberek.

Olvasói sztorik