NB I

Bajzát Pétert kölcsönadják

A rutinos csatár, valamint Gengeliczki Gergő is Mezőkövesden játszik a tavaszi szezonban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hétvégén egyeztettek a klubok vezetői, és hétfő délelőtt a végleges megállapodás is megszületett, ez alapján a Nyíregyháza Spartacus fél évre kölcsönadja Bajzát Pétert és Gengeliczki Gergőt a másodosztályú Mezőkövesdnek.

– Komoly csapatot kezdtünk építeni, a héten több szerződést is aláírunk. Mindkét játékost azért adjuk oda a Mezőkövesdnek, hogy játszhassanak. Gengeliczki fiatal labdarúgó, neki arra van szüksége, hogy rutint szerezzen, és minél több meccsen lépjen pályára, Bajzát Pétert pedig azért adjuk oda, hogy még több sikerélménye lehessen. Mindketten többet érdemelnek annál, hogy a padon üljenek. De hangsúlyozom, csak kölcsönbe adjuk őket a következő fél évre – mondta a klub honlapján Révész Bálint tulajdonos.

Bajzát Péter a Szpari vezéregyénisége volt az elmúlt években. Az előző idényben 26 meccsen 25 gólt lőtt az NB II-ben, és oroszlánrésze volt abban, hogy a csapat feljutott. Ősszel sokat bajlódott sérüléssel, így csak 13 meccsen léphetett pályára, és négy gólt szerzett. Gengeliczki Gergő is alapember volt a másodosztályban, 27 alkalommal kapott helyet Lucsánszky Tamás kezdőjében és négy gólt szerzett. A középhátvéd ősszel 11 alkalommal léphetett pályára az OTP Bank Ligában.

Olvasói sztorik