NB II

Romániából igazolt a Mezőkövesd

Az NB II egyik élcsapata szerződtette a 26 éves középcsatárt, a román-magyar kettős állampolgár Lukács Raymondot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II egyik élcsapata, a Mezőkövesd-Zsóry szerződtette a 26 éves Lukács Raymondot – erősítette meg a Rangadó.hu információját a borsodiak vezetőedzője, Tóth László.

A nagyváradi nevelésű középcsatár korábban az Astra Ploiesti, a CSMS Iasi, az Asra Giurgiu, az SC Bacau és az SC Osorhei csapatát erősítette, legutóbb pedig az FC Bihor együttesében szerepelt, tehát most először fog légiósként szerepelni.

Mivel Lukács román-magyar kettős állampolgár, hazánkban sem számít külföldinek, tehát a Mezőkövesd nem veszíti el miatta az úgynevezett tévés pénzeket.

A kameruni-magyar George Menougong mellett a rutinos kapus, Szántai Levente is biztos távozónak számít a borsodiaknál, a Haladás fiatal játékosa, Szakály Attila pedig biztosan nem hozzájuk, hanem a Zalaegerszeghez igazol.

A hivatalos szombathelyi klubhonlap Dvorschák Gáborról is azt írta, hogy Kövesdre szerződik, illetve a debreceni (legutóbb nyíregyházi) Spitzmüller István nevét is olvashattuk, de ezekre a pletykákra Tóth László egyelőre nem akart reagálni.

Olvasói sztorik