NB II

Nem lesz nagy jövés-menés

Az NB II-es csapat vezetőedzője, Tóth László három-négy játékos leigazolását tervezi a jövő héten.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Ha az NB II utolsó őszi fordulójának utolsó mérkőzésén a Mezőkövesd hazai pályán legyőzte volna a Vasast, most kétpontos előnnyel vezetné a tabellát, de mint tudjuk, a rangadót az angyalföldiek nyerték 2-1-re, így a borsodiak harmadikként töltötték a téli szünetet a rendkívül sűrű élmezőnyben.

A csapat a lehető legkorábban, január 5-én hétfőn kezdi a felkészülést. A bentlakásos edzőtáborra ezúttal hazai környezetben, a mezőkövesdi Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben kerül sor, ahol január 19-31. között minden lehetőséget kihasználnak, főként a regenerálódásra. Mint az alábbi listából is kitűnik, több élvonalbeli együttessel is játszanak majd felkészülési találkozót.

A Rangadó.hu érdeklődésére Tóth László vezetőedző elmondta, már a jövő hét elején szeretnék véglegesíteni a keretüket. Egyelőre csak George Menougong távozása biztos, aki közös megegyezéssel bontott szerződést, de nem szakmai okok miatt. Jelenleg Kamerunban tartózkodik, jövő hétvégén tér vissza, és mindenképpen hazánkban, az NB I-ben képzeli el a folytatást.

– Nyáron nagyon komoly átalakuláson ment keresztül a keret, most már csak finomítani szeretnénk rajta. Azt tervezzük, hogy három-négy meghatározó játékossal megerősítjük a csapatot, ami még biztosabbá teheti az NB I-ért zajló harcunkat. Nyilvánvaló, ha lesznek érkezők, akkor lesznek távozók is. Ezeket a kérdéseket szeretnék mihamarabb, már a jövő hét elején lezárni, hogy végig teljes kerettel készülhessünk – mondta Tóth László vezetőedző.

Felkészülési mérkőzések

Január 22. csütörtök, 14 óra: Diósgyőri VTK – Mezőkövesd Zsóry FC

Január 24. szombat, 10 óra: Mezőkövesd Zsóry FC – Bogács KSK

Január 24. szombat, 12 óra: Mezőkövesd Zsóry FC – FC Tiszaújváros

Január 28. szerda, 14 óra: Mezőkövesd Zsóry FC – Puskás Akadémia FC

Január 31. szombat, 15 óra Debreceni VSC-TEVA – Mezőkövesd Zsóry FC

Február 5. csütörtök, 14 óra: Mezőkövesd Zsóry FC – Vác FC

Február 7. szombat, 14 óra: Bp. Honvéd – Mezőkövesd Zsóry FC

Február 11. szerda, 15 óra: Mezőkövesd Zsóry FC – FC Hatvan

Február 14. szombat, 14 óra: Mezőkövesd Zsóry FC – Kazincbarcikai BSC FC

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik