NB II

FOTÓ: Szarvasi gólzsákot tesztel a Mezőkövesd

A 21 éves Furár Róbert majdnem olyan hatékony, mint az élvonalban Nemanja Nikolics.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu értesülése szerint a Békés megyei első osztály harmadik helyén telelő Szarvasi FC fiatal csatára, Furár Róbert próbajátékon szerepel az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry csapatánál.

A 21 éves játékos eddig kizárólag a szarvasiakat erősítette, a felnőttek mezőnyében már a 2010–2011-es idényben bemutatkozhatott – klubja akkor még az NB III-ban szerepelt. Csapatában nagyjából négy éve alapembernek számít; a mostani magasan a legeredményesebb szezonja, mert az őszi 17 bajnoki meccs során 15 gólt lőtt, vagyis majdnem olyan hatékonyan támadja az ellenfelek kapuját, mint az élvonalban a góllövőlistát vezető székesfehérvári Nemanja Nikolics.

Információnkat az élvonalba jutásra pályázó borsodiak vezetőedzője, Tóth László megerősítette, és hozzátette: a jövő héten döntenek Furár sorsáról.

– Ha egy eredményes, fiatal góllövő csatár feltűnik bármelyik osztályban, azt meg kell nézni, annyira hiánycikk idehaza. Három-négy évente fel lehet fedezni egy tehetséget; ezeket még Sándor Pista bácsitól tanultam – mondta érdeklődésünkre Tóth László.

Olvasói sztorik