NB II

Ferenczi István aláírt a Vasashoz

Menyhárt Attila is Angyalföldön folytatja, Mohamed Remili és Tamás László is érkezhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Vasas Futball Club Kft. pénteken szerződést kötött Ferenczi Istvánnal, és Menyhárt Attilával, míg Remili Mohameddel és Tamás Lászlóval már szóban megállapodtak. Utóbbi két játékos szerződésének aláírására várhatóan a következő napokban kerülhet sor. Ezzel a csapat kerete 18 fősre gyarapodott – tájékoztatta a klub honlapját Vancsa Miklós, a társaság ügyvezető igazgatója.

Mindkét játékos másfél évre írt alá a másodosztályú klubhoz. A 29 éves villámgyors jobboldali szélső, Menyhárt Attila 21 évesen lett profi a Vecsés NB II-es csapatánál, ahol három évet töltött, majd egy évig az NB I-es Kecskemét csapatát erősítette, azután ismét a Vecsés következett egy évig. A REAC-ban eltöltött két év után, 2012 nyarán fél évig a Ferencváros II csapatának játékosa volt, ahonnan a Siófokhoz került. 2013 decemberében közös megegyezéssel szerződést bontottak, így szabadon igazolhatóvá vált.

A 36 esztendős Ferenczi István korábban két alkalommal is erősítette az angyalföldieket. A győri születésű, és most is a megyeszékhelyen élő 191 centiméter magas csatár 2004-ben 15 alkalommal lépett pályára a Vasasban, ezeken 8 gólt szerzett. Második alkalommal a 2010–2011-es szezonban 24-szer lépett pályára Vasas címeres mezben és 11 gólt ért el.

Olvasói sztorik