Hírek

Várady Bélára emlékeztek

Az angyalföldi klub megemlékezést szervezett a tragikus hirtelenséggel elhunyt legendás játékos emlékére.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtök este az Illovszky-stadion eredményjelzője alatt összegyűltek a Vasas-szurkolók, Várady Béla barátai, tisztelői, hogy csendes gyertyagyújtással emlékezzenek az örökös bajnok legendára, az egykori kiváló csatárra.

Az egykori kiváló csatár halálát követő órákban megtelt az internet a régi nagy rangadók videóival, Várady csodálatos góljaival. Játékostársak és szurkolók emlékeztek a csodálatos sportemberre, az angyalföldiek egyik utolsó legendájára. Napnyugta után pedig gyertyagyújtásra várták a megemlékezők százait.

A pálya szélén elhelyezett portré és Vasas-címeres zászló körül csak gyűltek a gyertyák és a mécsesek. Fiataltól az idősebbig minden korosztály tagjai tiszteletüket tették a sokat látott, ódon hangulatú lelátó szélén kialakított kegyhelynél. Mindenki némán, mély fájdalommal az arcán jött emlékezni. Még egyszer, utoljára, legalább az arcképét megérinteni Várady Bélának, a Vasas géppuskalábú csatárának – írja a HLSZ honlapja.

Aki nem tudott részt venni az eseményen, annak szombaton 11 órakor, a Mezőkövesd elleni edzőmérkőzés előtt is lesz lehetősége az emlékezésére.

Olvasói sztorik