NB II

Angyalföldön edz Ferenczi István

Rajta kívül egy másik rutinos csatár, Kenesei Krisztián is visszatérhet az NB II-es klubhoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Korábban két alkalommal is erősítette a Vasast a 36 éves Ferenczi István, aki szerda délután ismét piros-kék mezt öltött, és együtt edzett az angyalföldiek keretével. Még nem dőlt el, hogy harmadszor is a klubhoz szerződik-e, de a közelmúltban a Rangadó.hu érdeklődésére így fogalmazott: „ha számolnának velem, szívesen mennék, mert szerintem ezzel a tulajdonosi körrel ha nem is az idén, de jövőre mindenképpen megcélozható az NB I, és abban jó lenne részt venni.”

Ferenczi 2004-ben 15 mérkőzésen lépett pályára a Vasas színeiben, és nyolc gólt szerzett. Második alkalommal a 2010–2011-es szezonban 24 meccsen 11 találata volt.

Mint beszámoltunk róla, a rutinos kapus, Németh Gábor az új vezetés határozott kérésére nem távozik a Vasastól, sőt jó esély mutatkozik arra, hogy további egy évvel meghosszabbítsa a szerződését. Vancsa Miklós ügyvezető úgy fogalmazott, hogy a klub korábban két alkalommal is segített a játékosnak, és most úgy illik, hogy Németh viszonozza ezt – írja a klub honlapja.

A rutinos kapus megtartása azért volt ilyen fontos a Vasasnak, mert a fiatal Lékai Soma porcoperáción esik át, ami miatt egy hónapot kénytelen kihagyni.

A Rangadó.hu információja szerint egyébként nem csak Ferenczi István, hanem egy másik rutinos csatár is visszatérhet Angyalföldre, méghozzá Kenesei Krisztián. Már a Lombard Pápa vezetői sem titkolják, hogy anyagi gondok nehezítik a szakmai munkát. „Csökkenteni kell a kiadásainkat, amit jelen helyzetben fizetés-, illetve létszámcsökkentéssel érhetünk el” – írta a bakonyi klub honlapja. Mivel ez Keneseit is érinti, minden valószínűség szerint a békés elválást választja…

A Vasassal edz az Újpestről távozó 21 éves középpályás, Erős Ronald, valamint a 31 éves középpályás, Bartyik Norbert is. Utóbbi korábban megfordult a Videoton, a Csepel, a Szeged, a Siófok, a Honvéd és az Orosháza csapatában is.

A Dunaújvárosból távozó 24 éves középpályás, Birtalan Botond érkezése tulajdonképpen biztosra vehető a Vasasnál.

Olvasói sztorik