NB II

Próbajátékosokat tesztelnek Angyalföldön

Ferenczi István és Katona Máté még nem bukkant fel, Remili Mohamed és Fitos László igen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Három edzésen van túl az NB II-es Vasas csapata, amely szerda délelőtt kezdte a téli felkészülést. Csaknem harminc játékos vesz részt a gyakorlásokon, elsősorban próbázó fiatalok, akiknek ez a néhány nap, és a szombat délelőtti, egymás elleni gyakorlómérkőzés kiváló lehetőség arra, hogy felhívják magukra a szakmai stáb figyelmét, bár gyanítható, hogy az ittlévők fele nem lesz tagja a Vasas tavaszi keretének.

– Maximálisan elégedett vagyok a három edzésen tapasztaltakkal. A fiatalok és a néhány szerződéssel rendelkező tapasztaltabb focista hozzáállására, igyekezetére nem lehet panaszom. Mindegyik játékos megértette, amit kértem tőlük: az edzésen teljes intenzitással vegyenek részt a gyakorlásban és az egymás elleni játékban – mondta a klub honlapján Szanyó Károly vezetőedző.

Az edzéseken jó néhány ismert arc feltűnt. Így Remili Mohamed is, akinek december 31-én ugyan lejárt a szerződése, de újat kínáltak neki. Piller József is szorgalmasan végezte a feladatokat, aki korábban már sok örömet okozott az angyalföldi szurkolóknak. Bár Katona Mátét is szívesen megnézné az új szakmai stáb, és lehetőséget adna neki a bizonyításra, de a korábbi csapatkapitány egyelőre nem jelentkezett edzésre a Fáy utcában. Az első tréningeken több próbajátékon lévő futballista is jelen volt. A teljesség igénye nélkül Fitos László, Vég Bence, Füredi Ádám, Murányi Ádám, Burányi Tamás és Kálmán Tamás. Arról még igen korai beszélni, melyiküknek kínálnak végül is szerződést a Vasasnál.

A sajtóban az elmúlt napokban beharangozott, szóba került nagyágyúk közül (például Ferenczi István) egyelőre senkit sem láthattak a kíváncsi drukkerek.

Szombaton 10 órakor újabb bizonyítási lehetőséget kapnak a játékosok, amikor egymás ellen játszanak edzőmérkőzést.

Olvasói sztorik