NB II

Fizetésgondok a Vasasnál

Az angyalföldi csapat játékosai szeptemberben kaptak utoljára teljes havi fizetést.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szeretnék számot vetni azzal, hogy milyen állapotok fogadtak minket január első napjaiban és milyen tapasztalatok értek bennünket az elmúlt két hétben – így kezdte a klub honlapján Vancsa Miklós, a Vasas Futball Club Kft. ügyvezetője, amikor megvonta a visszatérésük utáni első 14 nap mérlegét. Hozzátette: a rendhagyó leltárnak nem a panasz és a visszamutogatás a lényege, és megígérte, hogy a múltról, a csapat állapotáról és a korábbi német tulajdonos hagyatékáról most beszél utoljára, mert az elmúlt időszakra nem akar hivatkozni a jövőben.

Vancsa Miklós elárulta: a játékosok szeptemberben kaptak utoljára teljes havi fizetést. Egyébként két szerződésük van, illetve volt. A kft-vel kötött megállapodásokban jóval kisebb összegek szerepeltek, a másik szerződésekben pedig jelentősen túlígért összegek vannak. A félév átlagában a beígért összegek fele sem lett kifizetve.

– Szinte mindenkivel leültem már beszélni, és elmondtam, hogy az ígért és a megvalósult kifizetések köszönőviszonyban sincsenek egymással, s ennek kezelése nem kis energiákat emészt fel – hangsúlyozta az ügyvezető.

Vancsa Miklós ezúttal is elmondta, hogy a játékoskeret összetételét tekintve nem annyira minőségi, mint inkább mennyiségi problémák vannak. Ugyanis léteznek posztok, ahol többen is vannak a kelleténél, s akadnak olyanok, ahol egyáltalán nincs játékosuk.

Egy konkrét példát is mondott: Rezes Lászlót szívesen visszahozná a Vasasba, de majdnem biztos, hogy a debreceni játékos a feljutásra esélyes, listavezető Nyíregyházát fogja választani.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik