NB II

Katona Máté lehetőségei

Nem zárult be előtte végleg a pécsiek kapuja, de a Vasasnál is örömmel látnák az egykori csapatkapitányt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A múlt hetet a PMFC csapatánál töltötte próbajátékon a 23 éves balhátvéd, Katona Máté. Pályára lépett a horvát NK Osijek, valamint az NB II-es Kozármisleny elleni felkészülési mérkőzésen is, de a szakmai stáb úgy döntött, egyelőre nem igazolják le. Mindeközben előző klubja, a Vasas szurkolói nagyon szeretnék, ha a korábbi csapatkapitány visszatérne Angyalföldre.

A Rangadó.hu érdeklődésére Katona Máté elmondta, hogy egyelőre nem dőlt el, hol játszik tavasszal, de tavaly nyáron például az MTK is szerette volna megszerezni.

– Abban maradtunk a pécsiekkel, hogy megnéznek még egy külföldi játékost, aztán döntenek. Jól éreztem magam, nagyon korrekt volt mindenki, és jó a közösség – mesélte Katona Máté. – Képben van két-három csapat, rövidesen biztosan pont kerül az ügy végére, hiszen mindenképpen döntenem kell. Korábban edzettem az MTK-nál, nagy segítség volt, hogy megengedték, ezúton is köszönöm nekik. Amikor odakerültem, már ment a bajnokság. Beszéltem Garami Józsi bácsival, aki szerette volna, ha nyáron odaigazolok, de végül kölcsönvettek valakit, és nem tehetik meg anyagilag, hogy két játékos legyen azon a poszton. A Vasastól kaptam lehetőséget, hogy bármikor mehetek oda edzeni, és ezen a héten élni is fogok vele.

Olvasói sztorik