NB II

A hangulat brutális!

Csizmadia Csaba ott volt a pályán 2007-ben, amikor Gera Zoltánt jogtalanul kiállították.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy valami biztos: a fanatikus török drukkerek mindent meg fognak tenni azért, hogy válogatottjuk legyőzze ma este a magyar válogatottat. A hangulat és a teltház garantált, de azért reménykedhetünk benne, hogy ez inkább Egervári Sándor legénységét fogja inspirálni. Csizmadia Csaba, az NB II-es Gyirmót játékosa már tudja milyen pályára lépni Isztambulban a török válogatott ellen, hiszen a legutóbbi török-magyaron, 2007 szeptemberében pályára lépett a nemzeti együttesben. A jobbhátvéd a Rangadó.hu érdeklődésére felelevenítette az akkor 3-0-ra elveszített találkozó eseményeit.

– Hogy emlékszik vissza a 2007-es török-magyar meccsre?

– Fantasztikus, brutális hangulat volt azon a meccsen Isztambulban- kezdte Csizmadia Csaba. – A Besiktas stadionjában játszottunk akkor, a nézőtér nagyon közel volt a pályához, és igaz, hogy nem nekünk szurkoltak, óriási érzés volt pályára lépni. Ami a játékot illeti, Gera Zoltán jogtalan kiállításáig fölényben játszottunk, az az eset viszont fordulópont volt. Utána beszorultunk, és bár könnyen elkerülhető gólokat kaptunk, fölénk nőttek a törökök.

https://www.youtube.com/watch?v=YKQEfSb85to

– Mit jósol a ma esti meccsre a magyar válogatottnak?
– Személy szerint én is nagyon ideges voltam a román meccs után, hiszen egy peches szituáció után egyenlített az ellenfél. Úgy gondolom, néhány csapaton kívül egy meccsen bármelyik válogatott verhető. Ha a Budapesten látott román válogatottnak sikerült Törökországban nyerni, akkor nekünk is sikerülhet.

– Klubcsapatával, a Gyirmóttal két győztes bajnokin vannak túl. Megcélozzák a dobogót?
– Ki szeretnénk hozni a legtöbbet a helyzetünkből, hiszen reálisan nézve a bajnoki címre már nincs esélyünk, azt elszúrtuk. A múlton már kár keseregni, így a jövőbe tekintünk, hiszen nem áll meg az élet, dolgozunk tovább. Ha tisztességesen odatesszük magunkat, akkor legalább a becsületünk megmaradhat, aztán majd meglátjuk ez a bajnokság végén mire lesz elég, de igen, szeretnénk a dobogón végezni.

Olvasói sztorik