NB II

Valótlanság, vagdalkozás, lejáratás

A Vasas menesztett ügyvezetőjének minden munkája dokumentálva van, így nyomon követhető.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnapi cikkünkben is jeleztük, hogy valószínűleg nem ért véget a Varga Endre, kontra Vasas FC ügy a Rangadó.hu hasábjain. A menesztett ügyvezetőtől február közepén kértünk visszatekintő, értékelő interjút. A klub jelenlegi vezetői mégis több kivetnivalót találtak az elmondottakban, és ennek ügyvédjükön keresztül adtak hangot.

Varga Endre viszont ismét szót kért. És kapott!

„Mindenki megértheti, hogy belső információkat nem adhatok ki, soha nem is adtam, és ezek után sem fogok, de azok is dokumentálva vannak nekem. Mindig lojális voltam és korrekt, a Vasasért mindent megtettem. Szerettem a Vasast! Nézzék meg, mielőtt odaérkeztem, meg amikor felmondtak, milyen állapotban volt a klub. Az eredmény nagyon örvendetes mindenki számára. A Vasas nem csak egy klub, hanem egy nagy legenda is, amit az egész országban, de külföldön is ismernek. Ezért a klubért dolgozni nem csak feladat volt számomra, hanem megtiszteltetés is. Valótlanságok sorozatát jelentette meg rólam Töttösi Attila az interneten, akit nem azonosítok a Vasas Futball Club Kft-vel.

Varga Endre nem hozott senkit? Az Akadémiával a szerződéstervezet elkészítése? És a többi? Valótlanság, vagdalkozás, személyem lejáratása, hogy igazolja magát a szurkolók előtt! Minden munkám dokumentálva van és írásos felhatalmazással tettem, nyomon követhető a munkám a nyilvánosság előtt. Dolgoztam, és Markovits László, illetve Kovács Norbert igazolni is tudja egy-egy vitás ügyben. Ha bármilyen, személyemet érintő negatív cikk jelenik meg, jogi útra fogom terelni. Ha eljön az ideje, bizonyítom mindenki számára, olvasható módon.

Hajrá Vasas!”

Olvasói sztorik