NB II

A szurkolók bojkottálják a Vasast

Úgy néz ki, a drukkereknek most lett elegük az angyalföldi klubnál uralkodó állapotokból...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A megalapozatlan, következetlen döntéseket és az állandó bizonytalanságot megelégelve bojkottálni kezdték a labdarúgó kft. által működtetett Facebook-oldalt a Vasas szurkolói.

Az utóbbi időben, ha a Vasasról van szó, lassan már semmin nem lepődünk meg. Gondoljunk csak a meghatározó játékosok elengedésére, esetleg elküldésére. Szapor Gábor vezetőedző esetére, akivel egy jó őszi szezon után szerződést hosszabbítottak, majd néhány nap múlva elbocsátottak. Vagy Varga Endre cégvezető példájára, akit teljesen váratlanul, egyik napról a másikra, minden indok nélkül küldtek el.

Pénteken aztán végleg kiverték a biztosítékot a szurkolóknál azzal, hogy gyakorlatilag kijelentették, a hozzászólók csak jót mondhatnak a csapatról a Facebook-oldalon, hiszen azt a játékosok is olvassák, és a negatív vélemény rombolja a csapat morálját. Amennyiben mégis kifejtenék nemtetszésüket, harminc napra kitiltják őket. Hogy mindez nem csak üres fenyegetőzés, vagy pusztába kiáltott szó, bizonyították is, hiszen már voltak olyan kommentárok, amelyeket kitörölt az adminisztrátor, illetve olyan drukker is, akit kitiltottak az internetes felületről! Nem csoda tehát a szurkolók felháborodása. Nézzünk néhány véleményt:

„Harminc napig Vasas-szurkoló sem lehetek? Én Töttösi urat törlöm, hozzáteszem ő jelölt be úgy, hogy nem is ismer. Negyven éve szurkolok a Vasasnak, nehogy már ő mondja meg, hogy mi lehet a véleményem.”

„Én meg azt gondolom, hogy hangulat- és zavarkeltést pont azok okoznak, akik most az esetleges negatív kritika miatt minket akarnak kitiltogatni. A játékosok sem hülyegyerekek, pontosan tudják, hogy ami itt zavart kelt, az nem mi vagyunk évek óta, sőt az egyetlen biztos pont mögöttük a szurkolótábor. A mi elkötelezettségünk legalább őszinte és örök.”

„A zavar már eleve ott volt azokban a fejekben… S olyan is akad, aki a feladataihoz nem képes felnőni. Ignoráljuk az oldalt, sportemberhez és vezetőhöz méltatlan tettek miatt.”

„Engem is letiltottak!! :)) De szánalmas… Jön még kutyára dér! És ugye a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát!”

„Felelős sportvezető komolyan gondolja, hogy profi játékost a szurkolói bejegyzés zavar össze? Ez vicc! A labdarúgó nem hülye, belülről ha nyugalmat, biztonságot érez, akkor tudja, hogy semmi gáz, a szurkoló mondhat bármit. Ha viszont azt olvassa különböző sporttal foglalkozó médiumokban, hogy a reménybeli támogatók visszavonják százmilliós támogatási ajánlatukat a klubnál uralkodó állapotok miatt, akkor valóban elgondolkodnak. Ez a vitatkozás, amit a fórumon művelnek szánalmas és vezetőhöz méltatlan. Kétségbeesett hatalomféltés!”

Egyre feszültebb a hangulat tehát a Fáy utcában, sőt a héten Varga Endre mellett tüntetve többen is felkeresték a Vasas FC titkárságát, válaszokat követelve a menesztés indokául. A szurkolókat azonban nem fogadta senki. A interneten, petíciót indítottak el a klubjukat féltő szurkolók, amelyben visszakövetelik Varga Endrét a posztjára.

Olvasói sztorik