NB II

Egy szinttel feljebb lépett

A kupaspecialista Létavértestől igazolt az NB II-es Kazincbarcikára a kapus, Póser Dániel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Kupa idei meglepetéscsapatából, a DVSC ellen negyeddöntőt játszó harmadosztályú Létavértestől igazolt az NB II Keleti-csoportjában szereplő Kazincbarcikához a kapus, Póser Dániel. A 23 éves játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elárulta, habár egy kicsit bánja, hogy a Debrecen elleni kupameccseken nem vehet részt, azért örül neki, hogy egy osztállyal feljebb léphetett.

– A legfontosabb az volt, hogy legalább egy szinttel feljebb lépjek, a harmadosztályból a másodosztályba – magyarázta Póser Dániel. – Habár külföldről is volt lehetőségem, az meghiúsult. Persze a legjobb az lett volna, ha élvonalba tudtam volna igazolni, de arra most még nem volt lehetőségem. Múlt hétvégén érkeztem próbajátékra Kazincbarcikára, és el is nyertem a vezetőség tetszését, így sikerült megállapodnunk. Nagyon tetszik a hangulat a csapaton belül, az első perctől kezdve barátian fogadtak a társak, nem úgy, mint egy idegent. Versenyhelyzet van a kezdőcsapatba kerülésért, minden bizonnyal csak a bajnokság kezdetén dől el, hogy ki lesz majd az első számú kapus.

Póser végigvédte az őszi szezont az NB III-ban és a Magyar Kupában. Ő állt a háló előtt, amikor a hajdúsági kiscsapat elbúcsúztatta a Putnokot, a Mezőkövesdet, a Lombard Pápát és a Szolnokot. Adódik a kérdés, nem bánja-e, hogy a DVSC elleni meccseken már nem játszhat?

– Természetesen jó lett volna az első csapat ellen bizonyítani, habár a televízióban láttam a mérkőzést, és a pálya talaja finoman szólva is pocsék volt. Így alakult, dönteni kellett. Nagyon sokat köszönhetek a DVSC-nek és Létavértesnek is – szögezte le a KBSC legújabb szerzeménye.

Egy kapus jött, egy pedig távozott

A klub honlapján jelentették be, hogy a Kazincbarcikai BSC közös megegyezéssel szerződést bontott Varsányi Jánossal. A kapus az őszi szezonban mindössze egyszer, a Nyíregyháza elleni kupameccsen védett.

Olvasói sztorik