Hírek

A Létavértes újabb kupaskalpja

A harmadosztályú együttes a Pápát is elbúcsúztatta a Magyar Kupából.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A címvédő DVSC fiókcsapata a Putnok és a Mezőkövesd után az élvonalbeli Lombard Pápa együttesét fogadta, és Hajdu István 92. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert, így már a legjobb 16 között van.

Gyarmati András: – Megilletődötten kezdtünk, ám amikor rendezni tudtuk a sorokat, magabiztossá váltunk. Szünet után már helyzeteink is voltak, és ha ezeket belőjük, akár hamarabb is előnybe kerülhettünk volna, de végül a legjobbkor szereztünk gólt.

Zsivóczky Gyula: – Az elején kihagytuk a helyzeteinket, ekkor eldönthettük volna a mérkőzést. Nem így történt, s az utolsó utáni pillanatban egy rögzített játékhelyzet után gólt szereztek a hazaiak. Gratulálok a Létavértes továbbjutásához.

Magyar Kupa, 3. forduló

Létavértes – Lombard Pápa Termál FC 1-0 (0-0)

Létavértes, 200 néző. Játékvezető: Karakó

Létavértes: Póser – Kinyik, Hajdu, Holecz, Kovács G. – Burics, Barzsó, Mokánszki (Kertész, 80.), Király (Boros, 71.) – Suskó, Nagy T. Edző: Gyarmati András

Pápa: Szűcs L. – Grőber, Dlusztus, Tóth G., Présinger – Benko (Seye, 57.), Rodenbücher – Tóth B., Németh M. (Quintero, 72.), Arszics – Cekulajevs (Marics, 57.). Edző: Zsivoczky Gyula

Gólszerző: Hajdu I. (92.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik