NB II

Újabb „kettős ügynök” Cegléden?

Futsal és nagypálya együtt, magas szinten? Koncz Zsolt után Hegyesi Zsolt is vállalkozna rá!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II Keleti-csoportjában szereplő Restart-Ceglédi VSE 2-1-re győzött az Egri FC otthonában, felkészülési mérkőzésen. Visszatért a csapatba az NB II-es válogatott törökországi edzőtáborában csapatkapitányként szereplő Kenderes Zoltán, a vírusos betegsége után Juhász Dániel, és ott volt a pályán súlyos sérülését követően Miklósvári János is – írja a ceglédi klub honlapja.

Jelenleg három poszton szerepelnek próbajátékosok. Miután Bácskai János úgy döntött, hogy a jövőben a labdarúgás helyett inkább a civil életre koncentrál, kapust keres a klub. Ezen a poszton Schmidt Gábor szerepelt. Belsővédőt is keresnek, hiszen Balogh Pál is elköszönt a csapattól, és a Szolnok játékos-másodedzőjeként folytatja. Itt Makrai László (korábban BKV Előre, Gyirmót, Veszprém) és Czégel Máté (a DVTK fiatal védője) mutatta meg magát. A támadóalakzat további erősítését is tervezi a vezetőség, itt Bata Csongor (Paks II) és a teremlabdarúgó-válogatott keretébe nemrég bekerült Hegyesi Zsolt szerepelt.

Utóbbival kapcsolatban érdekesség, hogy Cegléden is csapattársa lehet Koncz Zsoltnak, akivel az Újszegedi TC futsal csapatában is együtt játszik. Hegyesi egyébként jelenlegi párhuzamosan szerepel a két szakágban, hiszen a megyei első osztályban játszó Szegedi Vasutas SE labdarúgója. És milyen a sors: az egri meccs hajrájában éppen Hegyesi harcolta ki azt a büntetőt, amelyet Koncz Zsolt magabiztosan értékesített.

– Hogyan került a ceglédi csapat látókörébe?
– Szegedi csapattársamon, Koncz Zsolton keresztül jött a lehetőség, azt mondta, próbáljam meg, vesztenivalóm nincs vele. A hétvégére meglátjuk, itt tudok-e ragadni, hiszen pénteken vár még ránk egy felkészülési meccs a Dabas ellen – mesélte a Rangadó.hu érdeklődésére Hegyesi Zsolt.

– Össze tudná egyeztetni a két szakágat?
– Ez jó kérdés, fogalmam sincs, ezen még nem gondolkoztam, hiszen még az sem biztos, hogy kellek Cegléden, de valahogy biztosan megoldanám, hiszen Zsoltnak is sikerül…

– A teremfoci vagy a nagypályás labdarúgás áll közelebb önhöz?
– Mindkettőt nagyon szeretem, a futsalban a kis területen való kombinatív játékot, nagypályán pedig azt, hogy van területen futni. Eddig a megye egy volt a legmagasabb osztály, amelyben szerepeltem. Mondanom sem kell, az NB II-es színvonal teljesen más taktikailag, védekezésben, támadás, szabadrúgás-variációkban, és a felállt védelem elleni játékban is nagyon látszik az kétosztálynyi különbség.

– El tudná magát képzelni ceglédi színekben?
– Jól éreztem magamat a pályán, igyekeztem betartani, amit mondtak, de a kérdés az, hogy a többiek el tudnak-e képzelni engem!

Olvasói sztorik