NB I

Ismét kikapott a Kecskemét

Ezúttal is vereséget szenvedett edzőmeccsen a KTE, most az NB II-es Ceglédtől (2-3).

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Sok gólt hozott a Kecskemét–Cegléd edzőmeccs. A hazaiaknál lehetőséget kapott Mogyorósi József és Marko Sztancsetics, ők próbajátékon vannak az alföldi együttesnél. Uros Lekovics azonban már nem volt a csapatban, neki megköszönte a munkát a KTE szakmai stábja.

Az első félidőben a hazaiak irányították a játékot, aminek meg is lett az eredménye, mert Mohl Dávid beadása után Vaskó Tamás tudott eredményes lenni. Az öröm azonban nem tartott sokáig, egy kontratámadás után egalizálni tudták az eredményt a látogatók.

A térfélcsere után nem volt a helyzet magaslatán a KTE, ezt pedig kihasználta a Cegléd, és két védelmi hiba után kétgólos előnyre tett szert. Egy szöglet után Koszó fejesével még sikerült szépítenie a Kecskemétnek, azonban több gól nem született, így 3-2-re nyert az NB II-es Cegléd.

A Kecskemét a következő felkészülési mérkőzését szerdán 15 órától a Szeged ellen játssza.

Felkészülési mérkőzés

Kecskeméti TE-Phoenix Mecano – Restart-Ceglédi VSE 2-3 (1-1)

KTE 1. félidő: Borszéki – Mogyorósi, Vaskó, Póti, Mohl – Vukaszovics, Szavics, Hullám – Bertus, Balázs Zs., Forró. 2. félidő: Antal – Tanaszin, Koszó, Mboussi, Forró – Diaz, Patvaros, Pekár – Sztancsetics, Dosso, Nagy P.

Olvasói sztorik