NB II

Az élvonal a célja

Az NB II-es gálán gólt szerző Olasz Dénes még nem tudja biztosan, hol folytatja tavasszal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken, Telkiben játszották az NB II Nyugati- és Keleti-csoportjának gálamérkőzését, amelyet a keletiek nyertek meg 2-0-ra. Az első találatot Olasz Dénes, a Putnok VSE játékosa szerezte. A 24 éves középpályás a Rangadó.hu érdeklődésére mesélt a gáláról, klubcsapata őszi szerepléséről, és a jövőbeli terveiről.

– Most voltam először ilyen gálán. Nagyon kellemes hangulatú rendezvény volt, jól éreztem magam – kezdte Olasz Dénes. – Mivel korábban játszottam a Videoton második csapatában, így a nyugati együttes játékosainak zömét ismertem. Az első félidőben kaptam szerepet, kihagytam egy tizenegyest, de szereztem egy gólt.

– Bognár György, a nyugatiak edzője azt mondta a mérkőzés után, hogy a keleti válogatott komolyabb játékerőt képviselt. Ön is így látja?
– A találkozón én is ezt tapasztaltam, hiszen akár több góllal is nyerhettünk volna. Persze nem állítanám, hogy a nyugati országrész csapatai gyengébbek lennének. Bár igaz, hogy rengeteg a fiatal játékos a csapatokban.

– A Putnokkal a tizenegyedik helyen állnak a téli szünetben. Ez reális helyezés?
– Nem igazán sikerült úgy az őszi szezonunk, ahogy elterveztük. Ami a legbosszantóbb, hogy mind a négy tartalékcsapattól kikaptunk. Szeretnénk feljebb lépni, hiszen jóval erősebbek vagyunk, mint amit a jelenlegi helyezésünk mutat.

– Egyénileg mik a közeli és távlati tervei?
– Mivel én csak kölcsönben játszom Putnokon, az én sorsom még kérdéses, hiszen a kölcsönszerződés csak december végéig köt ide, hivatalosan a Mezőkövesd játékosa vagyok. Nyáron én kértem a kölcsönadásomat, hiszen ott csak keveset játszottam, és mindenképpen szerettem volna játékban lenni. Januárban majd leülünk a mezőkövesdi vezetőkkel, és kiderül, hol folytatom. A távlati célom pedig mindenképpen az NB I-es szereplés. Putnokon sérülten kezdtem a szezont, a végére azonban talán belelendültem, hiszen kilenc mérkőzésen négy gólt is rúgtam.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik