NB II

Négy játékost kell pótolni Sopronban

Játékosai eltiltása miatt nincs könnyű helyzetben Bücs Zsolt, az NB II-es SVSE vezetőedzője.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A soproniak közül az utóbbi két bajnoki találkozón négy labdarúgót is kiállítottak a játékvezetők. A BKV Előre elleni mérkőzésen Gaál Bálint, Pintér Attila és Varga Gábor, a Puskás Akadémia ellen pedig Deme Imre kapott piros lapot. Az eltiltások miatt Bücs Zsolt így nem számolhat a csapat szinte teljes középpályás-sorával, pedig hétvégén fontos összecsapás vár a soproniakra.

– Nem felmentve a játékosainkat, véleményem szerint több esetben is túlzottan szigorú ítélet született – kezdte a Kisalföld hasábjain az SVSE szakvezetője. – Gaál ugyan tényleg reklamált, de ha ilyenért mindig piros lap járna, nem játszana a fél másodosztály. Varga kiállítása jogos volt, ám Pintér belépője szerintem csak sárgát ért. Deménél valóban elszakadt a cérna, ez előfordul az ilyen kiélezett összecsapásokon. Nem szeretnék a játékvezetőkkel foglalkozni, de nem értem, miért küldtek például veszprémi bírót a BKV elleni meccsünkre, vagy egy esettől eltekintve miért csak a mi kárunkra tévedtek eddig?

Bücs Zsolt mindenesetre bizakodó, bár együttese nehéz helyzetbe került a kiállítások miatt, de úgy érzi, meg tudják oldani a feladatot.

– Pintért például remekül pótolta legutóbb a fiatal Pados Patrik. A Puskás Akadémia ellen a szünetben rendeztük a sorokat, bár kikaptunk, jól játszottunk. Bízom benne, hogy Tatabányán is jól játszunk majd. Ki fogunk jönni a gödörből és egy kemény felkészülés után tavasszal már sokkal sikeresebbek lehetünk – szögezte le az SVSE edzője.

Olvasói sztorik