NB II

Jogtalan piros lap

Pintér Attila úgy érzi, egy maximum sárga lapos belépő után állította ki a játékvezető.

Kapcsolódó cikkek

NB II, Nyugati-csoport, 13. forduló
BKV Előre SC – SVSE-GYSEV-Goldschmidt 5-0 (3-0)
Sport utca, 200 néző. Játékvezető: Nagy R.
BKV Előre: Horváth G. – Enyingi, Nyárasdi, Berde, Sebők I. – Fürjes, Dóczi, Máj (Halápi, 70.) – Eszlátyi (Kiss K., 82.) – Berki P. (Gáspár B., 80.), Michel. Edző: Menczeles Iván
SVSE: Boros – Bognár Zs., Baranyai N., Seper (Fazekas N., 67.), Fazakas – Deme, Pintér A., Varga G. – Balázs R. (Pados, 62.), Gaál B., Szabó L. (Pető, 80.). Edző: Bücs Zsolt
Gólszerzők: Michel (1., 33., 66.), Berde (44.), Eszlátyi (58.)
Kiállítva: Gaál B. (a játékvezető megsértéséért) a 21., Pintér A. (megrúgta Berki Pétert) a 36., Varga G. (Fürjes Ádám letalpalásáért) a 60. percben

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap délután a BKV Előre otthonába látogatott az SVSE-GYSEV-Goldschmidt csapata az NB II Nyugati-csoportjának 13. fordulójában. A mérkőzés 5-0-s fővárosi sikerrel zárult, és vendégrészről csak tetőzi a bajt, hogy három játékost is kiállított a játékvezető. Köztük volt az első osztályt is megjárt Pintér Attila is, aki korábban a többi között a Pécs, a Paks, a Győr és a Kaposvár csapatában is megfordult. A 34 éves középpályás a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, hogy szerinte jogtalanul kapott piros lapot.

– Nagyon bánt a hétvégi vereség – kezdte a rutinos középpályás. – Azt, hogy öt-null lett a vége, már az is befolyásolta, hogy három játékossal kevesebben voltunk a pályán. Igazából azonban nem ez volt a legfőbb gond, hanem az, hogy három óriási egyéni hibából kaptuk az első három gólt, és ez megalapozta az egész mérkőzés kimenetelét.

– Ön is piros lapot kapott, mi történt?
– Sajnos én is belecsúsztam ebbe a három kiállításba. Megmondom őszintén, nem éreztem piros lapos esetnek a belépőmet. Ha nagyon szigorú vagyok, akkor azt mondom, hogy egy sárgával el lehetett volna intézni. Így döntött a játékvezető, sajnos el kell fogadnom. Ami még jobban bánt, hogy a következő két meccsünkön sem játszhatok, hiszen két mérkőzésre szóló eltiltást kaptam.

– Felemás az eddigi szereplésük, pedig nyáron jól igazolt az együttes. Azonban olyanokat lehet olvasni, hogy a télen tovább szeretne erősíteni a vezetőség. Hogyan látja a helyzetet?
– Sok összetevője van a szereplésünknek. Ami biztos, hogy a játékosok voltak a pályán, tehát minket lehet felelősségre vonni. Azt gondolom, hogy ez télen meg is fog történni. Vagy elküldenek embereket, vagy posztokra fognak igazolni. Ahhoz, hogy a célunkat elérjük, a keret szerintem megfelelő. Úgy érzem, hogy a télen egy jó felkészüléssel, és két-három erősítéssel a céljainkat el fogjuk tudni érni.

– Valójában mik lennének ezek a célok?
– A cél az, hogy bekerüljünk az első ötbe. Osztályozó nélkül szeretnénk bennmaradni a másodosztályba.

– Nemrég edzőváltás is volt a gárdánál. Mit gondol, jót tett a trénercsere a csapatnak?
– Erről nem szeretnék nagyon mondani semmit, ezt nem az én dolgom megvitatni. Mivel edzőváltás volt, ezért valószínű, hogy a pályán nem úgy teljesítettünk, ahogy elvárták tőlünk. Azt gondolom, ha egy csapatnál edzőváltás van, akkor a játékosok ebben ugyanúgy hibásak.

– Hétvégén a listavezető Puskás Akadémiát fogadják. Mit vár az összecsapástól?
– Szerettem volna pályára lépni, végre egy jó csapattal mérkőzünk. Hazai pályán természetesen nem mondunk le a győzelemről. Minden meccsre úgy megyek ki, hogy győzni szeretnék. Most ugye nem játszhatok, de biztos, hogy a többiek is így állnak hozzá a dolgokhoz. Biztos vagyok benne, hogy mindenki oda fogja magát tenni. Remélem, hogy bravúrt tudunk elérni, és sikerül nyernünk.

Olvasói sztorik