NB II

Lezárult a hosszú negatív sorozat

A Sopron 3-0-ra nyert odahaza a Kaposvár II ellen az NB II Nyugati-csoportjának 12. fordulójában. [b]Képgalériával![/b]

Kapcsolódó cikkek

NB II, Nyugati-csoport, 12. forduló
Soproni VSE-GYSEV-Goldschmidt – Kaposvár Rákóczi II 3-0 (2-0)
Sopron, 600 néző. Játékvezető: Gyarmati II T.
SVSE: Sásdi – Bognár Zs., Baranyai, Seper, Varga K. – Pintér A., Varga G., Deme (Pados, 85.) – Gaál, Szabó (Gyánó, 77.), Balázs R. (Fazakas, 73.). Edző: Bücs Zsolt
Kaposvár: Horváth L. – Major, Kovacsics (Böjte, 11.), Bőle (Horváth Á., a szünetben), Vadas (Vartaci, 59.) – Fenyvesi, Földes, Házi, Kuckó, – Horváth G., Pfeiffer. Edző: Barna László
Gólszerzők: Deme (6.), Balázs R. (29.), Varga G. (90.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hosszú negatív sorozatot zárt le az SVSE-GYSEV-Goldschmidt csapata. A soproniak hat meccsből álló nyeretlenségi széria végére tettek pontot a Kaposvári II elleni hazai győzelemmel. Immár két egymást követő meccsen játszott jól Bücs Zsolt gárdája, azonban míg Veszprémben csak egy pontot ért mindez, addig a Rákóczit magabiztosan, 3-0-ra sikerült legyőzni – tudósít a klub honlapja.

A soproniak már az első percektől magukhoz ragadták a kezdeményezést és az ötödik percben megítélt jogos büntetőből vezetést szereztek, Deme Imre révén. A középpályás ötödik találatát jegyezte a bajnokságban, ezzel vezeti a házi góllövőlistát. A hazaiak ezt követően sem álltak le. Szinte felbillent a pálya, a vendégek elvétve mentek át a térfélen, veszélyt pedig egyáltalán nem jelentettek Sásdi Bálint kapujára. Az SVSE pedig nem csak fölényben, de tetszetősen is játszott a találkozó első felében. Az első félidő középső harmada sem maradt soproni gól nélkül: Varga Gábor passzát a rendkívül agilisan játszó Balázs Richárd váltotta gólra a 28. percben.

A soproni támadósor egyébként is veszélyesen mozgott a mérkőzés során, a Szabó László, Gaál Bálint, Balázs Richárd hármas rengeteg veszélyt jelentett a Kaposvár kapujára. A második játékrészre esett a színvonal: a hazaiak kevésbé koncentráltak, a vendégek pedig nem tudtak többet hozzátenni. Főleg Szabó révén, távoli lövésekkel próbálkoztak a soproniak. A végére két fontos esemény maradt: a 86. percben újabb helyi fiatalnak szavazott bizalmat Bücs Zsolt. Ezúttal Pados Patrik kapott lehetőség, aki az SC Sopron U19-csapatának oszlopos tagja, és két hete készül a felnőtt csapattal. Varga Gábor hetek óta a csapat egyik legjobbja, ami nem csak jó játékkal, de gólokkal is párosul. A Kaposvár II ellen az ő lövése tette fel a pontot az i-re, kialakítva a 88. percben a háromgólos győzelmet.

Olvasói sztorik