NB I

Dárdai: túl jól sikerültek az edzések

Tökéletesen sikerült a válogatott felkészülése, a szövetségi kapitány maximálisan elégedett a játékosokkal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Túl jól sikerültek a magyar válogatott edzései Dárdai Pál szövetségi kapitány szerint, akinek csapata szombaton Finnországban játszik Európa-bajnoki selejtezőt.

– Tökéletesen sikerült a felkészülés, napi egy tréninget tartottunk és maximálisan meg vagyok elégedve a játékosokkal. Már-már azt szerettük volna, hogy az egyik gyakorlás ne legyen annyira jó, nehogy a meccs napján fogjunk ki rossz napot – nyilatkozott az elutazás előtt, a Liszt Ferenc repülőtéren tartott pénteki sajtótájékoztatón a szakvezető.

A sérültekről elmondta, hogy a csütörtöki edzés után az orvosi stáb megvizsgálta Dzsudzsák Balázst és Juhász Rolandot is, ez alapján egyikük sincs százszázalékos állapotban, de szerinte mindketten vállalni tudják a játékot. Igaz, ennek van olyan kockázata, hogy akár az ötödik percben cserélni kell, de erre fel vannak készülve.

Hajrá fiúk! 😉

Posted by Reggeli Start (DIGI Sport) on 2015. június 12.

Dárdai a kezdőcsapatát és a taktikát illetően konkrétumot nem árult el, de azt ismét megerősítette, hogy két csatárral küldi pályára együttesét, amelytől győzelmet vár.

– Tavaszra négy pontot terveztünk. Akkor lesz igazán értékes a márciusi, görögök elleni döntetlen, ha most nyerünk – jelentette ki Dárdai, aki hozzátette, akkor is marad esély az Európa-bajnokságra való kijutásra, ha döntetlen lesz a meccs eredménye.

A Lech Poznannal lengyel bajnok Kádár Tamás úgy vélte, teljesen felkészültek a mérkőzésre, szerinte minden találkozó sorsdöntő.

Az Egyesült Államokban légióskodó Németh Krisztián azt mondta, sok fontos meccset játszottak már, így nem jelenthet gondot a győzelmi kényszer, továbbá nem érzi, hogy görcsös lenne a csapat emiatt. Sokkal inkább úgy látja, mindenki nagyon várja már az összecsapást.

A csoportjában harmadik magyar válogatott közép-európai idő szerint szombaton 18 órától találkozik a mögötte négypontos hátránnyal negyedik finn csapattal a helsinki Olimpiai Stadionban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik