NB I

Dárdai 250 millióért vinné Dibuszt

A válogatott edzőtáborában készülő FTC-kapus hallott már a Hertha érdeklődéséről szóló hírekről.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Meggyőzte teljesítményével Dibusz Dénes a szövetségi kapitány Dárdai Pált, így aztán könnyen lehet, hogy nemcsak a válogatottba kap meghívót a Ferencváros kapusa, hanem hamarosan Berlinbe, a Herthához is követheti a szakvezetőt – íja a blikk.hu.

A Blikk márciusi chatelésén azt kérdezték a trénertől, van-e olyan magyar futballista, akit kivinne a német élvonalbeli csapathoz.

– Van – felelte sejtelmesen Dárdai akkor. Azt nem árulta el, hogy kire, kikre gondolt, de a lap úgy tudja, Dzsudzsák
Balázs és Dibusz teljesítménye nyerte el a tetszését.

A csakfoci.hu információi szerint a Hertha már fel is vette a kapcsolatot a Ferencvárossal, bár egyelőre
még nem tárgyaltak hivatalosan az átigazolásról.

A Blikk megkereste a zöld-fehér klub vezetőit, ám mivel konkrétum egyelőre nincs az ügyben, nem is kívántak reagálni. Azt azonban korábban már megerősítették, hogy a csapat első számú kapusával hosszú távra tervez a Fradi. Ezt alátámasztja, hogy 2017 nyaráig szól a játékos szerződése. Így aztán a német gárdának komoly
összeget kell fizetnie érte, ha meg akarja venni: a mértékadó transfermarkt.de portál jelenleg 800 ezer euróra, 250 millió forintra taksálja a kapust.

A válogatott edzőtáborában készülő Dibusz hallott már a Hertha érdeklődéséről szóló hírekről, de jelenleg nem akar foglalkozni az üggyel. Mint mondta, most az előtte álló feladatra, a Finnország elleni, szombati Európa-bajnoki selejtezőre koncentrál.

Olvasói sztorik