NB I

Melyik csatár játszik? Mindegy!

Egyelőre Nikolics Nemanja sem tudja, hogy kezdő lesz-e a finnországi Európa-bajnoki selejtezőn.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Nikolics Nemanja lőtte a magyar válogatott harmadik találatát pénteken, a Litvánia elleni 4-0-s barátságos mérkőzésen. A bajnok Videoton csapatától a lengyel Legiához szerződő gólkirály a debreceni meccsel kapcsolatban a hétfő délutáni sajtótájékoztatón pozitívumként értékelte, hogy végrehajtottak olyan dolgokat, amiket korábban gyakoroltak.

– Úgy gondolom, jó mérkőzést játszottunk, ez főleg az első félidőre igaz, amikor négy szép gólt rúgtunk. A csapat meg tudta csinálni a pályán azokat a dolgokat, amiket egész héten gyakoroltunk – magyarázta Nikolics. – Örülök, hogy én is betaláltam, de a legfontosabb az volt, hogy a csapat megnyerte a meccset. A hétvége szabad volt, egy kis időt a családommal tölthettem, de most már mindenki felkészült arra, hogy minőségi munkát végezzünk ezen a héten, és megpróbáljunk minél jobb eredményt elérni Finnországban.

Ami a csatárposztot illeti, Szalai Ádám helye immár erősen megkérdőjelezhető a kezdőcsapatban, úgyhogy akár Nikolics is ott lehet a pályán a szombati Európa-bajnoki selejtezőn az első perctől kezdve. Persze, rajta kívül is vannak jó formában lévő támadók a keretben…

– A konkurencia mindig jót tesz egy játékosnak. Biztos vagyok benne, hogy aki pályára lép, az száz százalékot fog nyújtani, és mindent megtesz, hogy a csapat megnyerje a mérkőzést. Úgy gondolom, tényleg nem fontos, ki fog gólokat szerezni, a legfontosabb az, hogy megnyerjük ezt a találkozót. Biztos helye senkinek nincs, mindenkinek harcolnia kell. Dárdai Pál korábban azt mondta, hogy a litván meccs után még meg akarja nézni, hogyan csináljuk végig ezt a hetet, és majd utána dönti el, ki játszik Helsinkiben – mondta Nikolics.

Olvasói sztorik