NB I

Szűcs Lajos pesti csapatba vágyik

A Pápáról távozó kapus még védene az NB I-ben, de bízik a Lombard bennmaradásában is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu is megírta, hogy az NB I-ben kieső helyen álló Lombard FC kapusa, a kilenc és fél éve a pápaiaknál védő Szűcs Lajos bejelentette, a szezon után távozik a csapattól. Édesanyja rossz egészségi állapotával indokolta döntését, szeretne közelebb lenni hozzá a jövőben.

A kapus a Blikknek nyilatkozva most azt is elárulta, még nem tett le a további NB I-es karrierről, de 41 évesen tisztában van vele, ez nem csak rajta múlik.

– Vágyaim vannak, de ahogy mondani szokták, ember tervez, isten végez. Hiába szeretném én fővárosi csapatban folytatni, ha erre nem lesz lehetőségem. Szívesen szerepelnék még az első osztályban is, de igazából nincs semmi konkrétum a folytatással kapcsolatban. Az is benne van a pakliban, hogy nem találok magamnak csapatot és visszavonulok – fogalmazott Szűcs.

A Lombard jövőjével kapcsolatban (jelenleg utolsó helyen állnak, a tulajdonos Bíró Pétert letartóztatták, a csapatnak egyelőre nincs licence a következő évre) Szűcs Lajos tömören fogalmazott:

– A háttér megteremtése és a megfelelő papírok benyújtása a vezetők feladata. Játékosként viszont hiszek a bennmaradásban. Ha a hátralévő három meccsen hat pontot szerzünk, nem lehet baj.

Olvasói sztorik