NB I

Szűcs Lajos távozik Pápáról

Az édesanyja egészségi állapota megromlott, szeretne a lehető legközelebb költözni hozzá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Lombard Pápa az élvonal 27. fordulójában kétgólos vereséget szenvedett a vendég Pécs együttesétől. A pápaiak újabb fiaskójukkal a kiesés szélére sodródtak, Kovács László megbízott edző úgy nyilatkozott a lefújás után: az eredmény mellett az fájt a legjobban számára, hogy a játékosain nem látta azt a tüzet, ami a Haladás és a Diósgyőr ellen megvolt.

A pályán nyújtott teljesítménnyel Szűcs Lajos csapatkapitány sem volt elégedett, sőt a rutinos hálóőrtől megtudtuk, a csapat eredményétől függetlenül nyáron nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, így közel tíz év után biztosan távozik a klubtól – írja a papa-ma.hu.

– Sajnos nem tudtunk egyenrangú ellenfele lenni a Pécsnek, a kilencven percet gyakorlatilag helyzet nélkül hoztuk le, Polekszicsnek védeni valója sem volt – utalt a szombat esti mérkőzésen történtekre a kapus. – Sportemberek vagyunk, amikor kifutunk a pályára igyekszünk minden külső körülménytől függetleníteni magunkat, de ez ma nem sikerült. Mindenki tisztában van a minket érintő problémákkal, de van még három forduló hátra, amíg a matematikai esélyünk megvan a bennmaradásra, mindent el fogunk követni. Úgy gondolom, ha a hátralévő meccseken hat pontot szerzünk, megmaradhat az NB I-es tagságunk, ehhez persze az is kell, hogy rendeződjenek a problémák, és megkapjuk az induláshoz szükséges licencet is.

Szűcs Lajos hozzátette, családi okok miatt a következő szezont már nem Pápán kezdi meg.

– Sajnos az édesanyám egészségi állapota megromlott, emiatt szeretnék a lehető legközelebb költözni hozzá, így fájó szívvel, de kilenc és fél év után a bajnokság végeztével távozom Pápáról.

Olvasói sztorik