NB I

FOTÓK: Mészöly első edzése

A kedden kinevezett szakvezető szerda délután megtartotta első edzését a kiesőhelyen álló szombathelyieknek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kedden este vált hivatalossá, hogy Mészöly Géza lett a kiesőhelyen álló Haladás szezonbeli negyedik vezetőedzője. Az új tréner ígéretéhez híven megérkezett Szombathelyre, és szerda este megtartotta első edzését, amelyen az elődje, Kuttor Attila által felmentett Halmosi Péter, Rózsa Dániel és Iszlai Bence is részt vett.

Este hat óra után öt perccel kocogtak ki a centerpályára a Haladás labdarúgói. Előtte Mészöly Géza az öltözőben tartott bemutatkozással vegyített eligazítást a játékosoknak.

A Hali újdonsült mestere az eső és a fel-feltámadó viharos szél ellenére jókedvűen bandukolt ki futballistái után a gyepre, majd maga köré gyűjtötte a játékosokat, és néhány perces mondandót intézett hozzájuk.

A tréninget kihagyta a változatlanul a térdével bajlódó Fehér Zoltán, a védő a konditeremben biciklizett fél órát, erősített, majd miután végzett, átjött edzést nézni. A pálya körül rótta a köröket Rácz Barnabás és Tihanyi Olivér, és noha az Achilles-ínszakadással operált Katona Máté már edzett, csupán a bemelegítést csinálta együtt a többiekkel, majd különvonult és egyedül. Dudás Ádám viszont nem tudott tréningezni – írja a haladas.hu.

Mészöly először a szombat esti, Győri ETO elleni, idegenbeli meccsen irányítja majd új csapatát. Megbízatása a hírek szerint csak a jelenlegi szezonból hátralévő négy találkozóra szól.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik